hirdetés
Mai névnap: Bernadett

2013 őszétől új élmény vár mindenkire internetezés közben. A Brozie közösségi böngésző megújulása forradalmasíthatja a netes szörfözést. Chat, kérdés és vélemény – minden egy helyen, mégis bárhol a weben.

 

A magyar fejlesztőcsapat fél éve dolgozik a friss verzión, hogy minden felhasználói igényt kielégítsen a Brozie 2.0. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint az internetezés élményének megújítását.
Az év eleje óta működő www.brozie.com weboldal felülete megújult, így bárki számára egyszerű és könnyen kezelhető. A legnagyobb újítás a honlappal párhuzamosan fejlesztett Brozie böngésző kiegészítő. Az új alkalmazás telepítése után a felhasználó bármely oldalon jár a neten, elérhető lesz számára a Brozie minden szolgáltatása.

A fejlesztésnek köszönhetően a Brozie felhasználó könnyen írhat véleményt egy adott cikkről, kérdezhet egy általa érdekesnek tartott szolgáltatásról, chatelhet az ismerőseivel, ha letölti a böngésző kiegészítőt.
Ami miatt a Brozie igazán különleges, az a kapcsolatok kialakulása. Míg egy átlagos közösségi oldalon legtöbbször a valós életben megismert ismerősöket gyűjtjük össze egy helyen, addig a Brozie-ban maximálisan adott a lehetőség, hogy olyan kapcsolatok alakuljanak ki, amelyek a közös érdeklődésen alapulnak. A regisztrált felhasználóknak köszönhetően könnyebb felvenni a kapcsolatot azzal, akinek egy hírrel kapcsolatban ugyanaz a véleménye, mint nekünk. A Brozie-val könnyebben egymásra találhatnak a sztárok rajongói, a túrázás szerelmesei, a lovak fanatikusai vagy a társadalmi értékekről hasonlóan gondolkodók.

A www.brozie.com oldalon bármely felhasználónak lehetősége lesz rá, hogy az Események menüben létrehozzon online, vagy a valós térben programokat a közösség számára, így népszerűsítheti az adott megmozdulást. Bemutatók, versenyek, online bajnokságok – keress hétvégi programot a Brozie-val!


Népszerűsítsd az oldalad a Brozie segítségével

A Brozie lehetőséget ad a honlap tulajdonosoknak, hogy a jövőben még több látogatót szerezzenek. A Brozie a weboldalak számára kifejlesztett egy widget-et, ennek a használata egyelőre teljesen ingyenes.
Sőt, most október 31-ig ingyenesen regisztrálhatnak a my.brozie.com oldalon, ahol Admin jogot szerezhetnek a Brozie felületén saját oldalukhoz.

Mivel a Brozie-val bármely oldalon üzenetet hagyhatnak a felhasználók, ezért a készítők fontosnak tartották, hogy minden szerkesztőség számára elérhető legyen az oldalához tartozó kommentfal moderálása. A felügyelet mellett a Brozie üzleti Partnerek első kézből szerezhetnek visszajelzést munkájukról, egyedi üzeneteket hagyhatnak követőik számára a Brozie rendszerében, valamint népszerűsíthetik saját weboldalukat, újdonságaikat. A Brozie Üzenőfalán a felhasználó látja, hogy az ismerősei mely oldalakon folytattak valamilyen interakciót. Így lehetőséget ad arra, hogy egy érdekes weblap könnyebben szerezzen új látogatókat.
Győri Attila, közösségi média-szakértő szerint változásra van szükség a cégek közösségépítési stratégiájában: "Ma minden cég a saját honlapja helyett egy közösségi weboldalon igyekszik rajongókat gyűjteni és kommunikálni velük. Ez tökegyforma rajongói oldalakat eredményez, ráadásul a saját céges weboldal alig kap több látogatót, pedig az többnyire igényes és egyedi.
Itt az ideje váltani! A Brozie új megoldást kínál a közösségépítésre, amellyel a tulajdonosok saját oldalukon szervezhetnek közösséget. Egyszerűen, akár valós időben kommunikálhatnak rajongóikkal, megismerhetik kérdéseiket, véleményüket, ráadásul a követők kapcsolati hálóján keresztül új látogatókra is számíthatnak."

Chatelj a barátokkal netezés közben
A Brozie kiegészítő már elérhető a Chrome, a Firefox és a Safari böngészőkhöz. Azért is érdemes letölteni a bővítményt, mert ennek köszönhetően élőben chatelhetnek az online felhasználók, vagy üzenetet hagyhatnak az éppen nem netező ismerősöknek. A jobb alsó sarokban levő kis modul nem zavaró böngészés közben, megnyitva azonban lehetővé teszi, hogy ne kelljen a böngésző és valamely webes kommunikációs rendszer ablakai között váltogatni, amíg nem ír a másik fél. „A Brozie leginkább a lehetőségekről szól. A felhasználó számára kényelmes, hiszen nem kell az ablakok között váltania netezés közben: egy felületen netezhet, kommentálhat és chatelhet. Egy lépéssel közelebb kerül egymáshoz az információ-szerzés és megosztás. A weboldalak szempontjából pedig egy dinamikusan fejlődő opció az új olvasók és egyúttal az oldalért rajongó követők egyszerű elérésére” – nyilatkozta Király Ádám kommunikációs és marketing manager.

Fedezd fel Te is a jövőt a Brozie-val a www.brozie.com oldalon! Chat, kérdés, vélemény – a Brozie az internetezés új stílusa.