hirdetés
Mai névnap: Mátyás

Fogj össze 15 haverral a neten, aztán ugorjatok ki együtt ejtőernyővel, hogy megrohamozzátok a bankot – persze mindezt csak a játékban!

 


Ráadásul ezt az akciót akár még másik 15 ismerős is nézheti, mintha tv-znének, az online közvetítés is az 5. rész extrája. Persze vannak „nehéz napok” is, amikor az ember fiának pont nincs kedve robbantani, majd menekülni a rendőrök elől. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy belépjünk a játékba, és csak egy laza teniszpartit toljunk.

Vagy valami masszívabbat: valósidejű tőzsde is van a játékban, így akár Te lehetsz a következő Suleyman Kerimov, aki nemrég eltapsolta minden vagyonát, az Anji focicsapattal az élen. Persze itt kissé másképp működik a tőzsde, a játék követte a bűnözés 21. századi változásait: vagyonunkat fektessük egy autóipari üzembe, majd robbantsuk fel a többit. Ezután az autógyáraknak nem marad más lehetőségük, mint minden elemet tőlünk megrendelni. Máris dől a pénz!

Szeptember 17-én érkezik a tengerentúlon a Rockstar legújabb dobása, amelyet a kinti sajtó máris „Life simulator 2013”-nak hív. Most már csak az kell, hogy bírd a gépigényt!

 

hirdetés