hirdetés
Mai névnap: Sándor, Ede

Fizetős mobilalkalmazásokat ingyen? Lehetséges!

Nem szeretnél fizetni kedvenc alkalmazásaidért? Kis türelemmel és odafigyeléssel beszerezheted őket teljesen ingyen is! Érdekel hogyan? Olvass tovább! Szolgálunk még pár hasznos tippel is neked!

Hol a trükk? Ez lehetetlen! Hidd el, hogy nem az! A most bemutatásra kerülő programok valamelyikével sok pénzt spórolhatsz. Csupán egy kis türelemre és odafigyelésre van szükséged. Amennyiben sokszor vásárolsz alkalmazásokat a telefonodra, vagy nem vásárolsz, de kellenének a legjobb app-ok ingyen, akkor ezeket telepítsd: 

1. Apps Gone Free
iPhone tulajok kötelező applikációja! Az app naponta legalább 10 ingyenessé vált alkalmazást ajánl figyelmünkbe. Erről értesítést is küld, így nem maradunk le egy akcióról sem. Érdemes odafigyelni, hiszen sok fejlesztő gyakran csak egy napra hajlandó ingyenesen terjeszteni alkalmazásait!
Miket lehet kifogni? Whatsapp, Plants vs. Zombies, Asphalt7, AngryBirds. A skála széles, a kevésbé hasznostól egészen az 1000Ft feletti legnépszerűbb programokig terjed. Akciósan volt itt a SmartOffice is, amivel Microsoft Office dokumentumokat szerkeszthetünk, kezelhetünk telefonunkon, nem mellesleg teljesen ingyen tölthettük le - ezzel máris 1300Ft-ot spórolva. Jól hangzik, nem igaz?
Az AppGratis nevű alkalmazás hasonló az előbb bemutatotthoz, itt az ingyenes alkalmazások mellett az aktuális leértékeléseket is megtekinthetjük. Azonban a kínálat itt szerényebb, általában néhány programról beszélhetünk naponta.


hirdetés

2. AppTastic

A Windows Phone operációs rendszert futtató telefonokra elérhető program képes kategóriákba rendezni az összes alkalmazást, emellett az akciós és ingyenessé vált applikációkra is felhívja figyelmünket. Kereshetünk kulcsszavak alapján is, de beállíthatjuk, hogy a legnépszerűbb programokra, vagy éppen a próbaverzióval rendelkezőkre vagyunk éppen kíváncsiak.  Biztosan hasznunkra válik ez a „kis mindenes”, ami segít eligazodni a Windows Phone - egyébként a többiekéhez képest nem éppen virágzó - alkalmazás kínálatában.

3. AppSales
A zsúfolásig tömött Android Market elengedhetetlen iránytűje ez a remek alkalmazás. A piactér kínálatát kategorizálja nekünk, ha kell, értesítést küld, hogy soha ne maradjunk le egyetlen leárazásról, vagy ingyenessé vált programról. A kezelőfelület átlátható, érthető. A dizájn is megfelelő és átgondolt. Ehhez társul az a tény, hogy az okostelefonoknak több mint a fele androidot futtat, így egy igen nagy felhasználóbázisra építkező programmal állunk szemben. A sok felhasználó pedig garancia a folyamatos akciókra és a minőségre. Néhány, a fontosabb funkciók közül: értesít a kijelölt programok akciójáról, komment és like a programoknál, ártörténet megjelenítése, szűrők a keresésnél.

Előfordulhat, hogy hirtelen kell egy alkalmazás, de nincs az akciók között. Ilyenkor a következő dolgokat tudjuk tanácsolni:

- Érdemes felkeresnünk a telefonunkra elérhető hivatalos piactereket, mint az AppStore, vagy az Android Market. Ezeken a helyeken találhatunk úgynevezett toplistákat, ott a legnépszerűbb ingyenes alkalmazásokat érdemes figyelni, hiszen ami népszerű, az számunkra is hasznos lehet!

- További tippünk, hogy ne csupán az ingyenessé, akcióssá vált alkalmazásokban lássunk lehetőséget. Gyakran a fizetős, hangzatos nevű programok helyett találunk ugyanolyan képességű alternatív megoldást, nem ritkán még jobbat is! Ezek felfedezésére használjuk a bemutatott AppTastic, AppSales programokat, iPhone-on pedig az AppShopper nyújt például hasonló segítséget!

A bemutatott módszerekkel, programokkal igazi „App függőkké” válhatunk. Használjuk ki az okostelefonunkban rejlő lehetőséget, ha már ehhez néha pénzt sem kell költenünk!

 

 

 

hirdetés
hirdetés