hirdetés
Mai névnap: Bernadett

Épp TV-t vennél, de nem tudod melyiket? Összeszedtünk neked 10 remek ajánlatot, olvasd végig és döntsd el, melyik kell neked! Ezekkel a készülékekkel biztosan nem nyúlsz mellé.

1. Panasonic TX-P50VT50E 3D SMART Plazma Televízió
Nyertesünk nem az ára miatt kapta meg az első helyet. Sokkal inkább azért, mert ha igazán jó mozit akarsz otthonra, akkor ez a Te választásod! Kicsit érzelmi alapon döntöttünk a látvány miatt, de technikai szempontból is azt gondoljuk, hogy ez az idei első negyedév legjobb készüléke. Gyönyörű a kivitelezése és brutálisan jó képet ad!


2. Samsung UE46ES7000 3D SMART LED Televízió
Csak azért csúszott le a második helyre, mert LED, hihetetlen képminősége van, de annyira kiváló mozi élményt nem nyújt mint egy plazma. Ennek a Samsungnak az az előnye, hogy beépített skype kamerája van, ugyanaz a panel mint az ES8000 szériában. Ez is 800hz-es, csupán annyi a különbség, hogy nem olyan a talpa, szóval nem olyan hiper dizájnolt mint a 8000, de ugyanazt tudja!


hirdetés

3. Samsung UE40ES6100 3D SMART LED Televízió
2013 eddigi szakaszának top eladása. A boltok statisztikái alapján ez a legkeresettebb termék a 3D televíziók között. Ár-érték arányban győztes, hiszen 200hz-es és 3D-s, valamint ajándék szemüveg is jár hozzá. Nem csak szép, de okos is, van benne beépített wifi és mindent felismer pendrive-ról. Kiváncsian várjuk az F szériás változatot.


4. LG 47LM670S SMART LED Televízió
A negyedik helyre ez az LG csúszott, épphogy csak a dobogó alá. Ez azért van, mert ez passzív 3D-s, szerintünk pedig az rosszabb, mint a Samsung aktív 3D-je.  Amit mégis meg kell jegyezni erről, hogy eszméletlenül jól néz ki, nulla keret, mindössze az ezüst alsó szegély látszik, ami szintén rendkívül szemet gyönyörködtető. Az egész egy nagy képernyő, ebből 47 col alatt nem érdemes vásárolni, mert ebben a méretben jön ki igazán a lényeg.


5. Panasonic  TX-P42GT50E 3D SMART Plazma Televízió
Ha bent laksz a belvárosban és igazán pörgős életet élsz, akkor ez kell neked! Tökéletes arra, hogy amikor hazamész munka után, beteszel egy 3D Blu-ray filmet és belemélyülsz: máris megszűnt a valódi világ. Igazán kellemes élmény lesz, ha látnád élőben, akkor tudnád, miért nem is írunk róla többet!


6. Panasonic 50ST50E 3D SMART Plazma Televízió
Nagy, szép, ráadásul megfizethetőbb, mint a TX-P50VT50E. Amíg nem teszed egymás mellé a két készüléket, a különbséget úgysem fogod észrevenni. Ár/érték arányban ez is ott van a szeren!


7. Sony  KDL40HX750 3D SMART LED Televízió
A Sony-t mindig az egyedi megoldásai miatt szerettük, most azért került a hetedik helyre, mert maga James Bond is Sony termékekkel arcoskodik. Sajnos a tévé is annyira makacs és elszánt, mint Bond, nem szeret más márkák termékeivel kapcsolódni. Ha már Bond, még egy párhuzam: imádjuk, mert gyönyörű és élvezetes, mint egy Bond-lány. A két kicsi pöcök, amit talpnak neveznek egyenesen csodálatos, szinte műalkotás. Aki eddig szerette a Sony-t, az szeretni fogja ezt is!


8. Samsung  UE40ES7000 3D SMART LED televízió
Eladások alapján ez is toplistás termék, a Samsung ebbe mindent belerakott a legjobb tudása szerint, a vizuális élményről nem is beszélve. Hangvezérelhető, kézzel vezérelhető, az arcodat felismeri, menni és beszélni még nem tud, de lehet ez is csak idő kérdése.


9. LG LM640S SMART 3D LED televízió
Akárcsak a 670S, tudásban megkérdőjelezhetetlen. A nagy különbség a külalakban rejlik, hiszen ez karbon fekete mint az éjszaka a tengeren, vagy egy egyedi luxus sportautó. Ha igazi macsó vagy, akkor ez a neked való darab. Technikában is tökéletes, 400hz, mozgásérzékelős távirányító, iszonyat felbontás. Mi kell még?


10. Samsung 40ES8000 SMART 3D LED Televízió
Az igazán felső kategória, megfizethető méretben. Ez is mindent tud, akárcsak az ES7000, de ha igazán számít neked, hogy mit mondanak a tévédről, akkor ezt fogod megvenni. Ez olyan, mint egy bombázó barátnő, csak itt nincs rendszeres kiadás. A 800hz jóformán kiégeti a szemed, persze pozitív értelemben. A design talp és a full króm keret magáért beszél, nem fogsz meglepődni, ha a barátaid majd fél órán át nézegetik, mikor még be sincs kapcsolva. Ez egy státusz, többnek érzed magad tőle - persze csak ha ilyesmire van szükséged!