hirdetés
Mai névnap: Sándor, Ede

A Vasember 3 hozta a legtöbb bevételt

  • 2014 jan. 02 , csütörtök
  • Írta: 

Az amerikai-kínai sci-fi hozta világszerte a legtöbb bevételt a mozikban 2013-ban, így a kalózletöltések esetében nem ennek jutott az első hely.

 

A Robert Downey Jr. címszereplésével készült filmre 1,215 milliárd dollár (261 milliárd forint) értékben váltottak jegyet a költségvetési adatokat figyelő Box Office Mojo összesítése szerint.

A Gru 2. című amerikai animációsfilm került a kasszasikerlista második helyére 918 millió dollárral. A bevételi toplista harmadik helyét Az éhezők viadala: Futótűz című film szerezte meg 795 millió dollárral. A Halálos iramban 6. című film lett a negyedik 788 millió dollár jegybevétellel.
A Variety.com hollywoodi filmes hírportál szerint a toplista első 10 helyén nyolc olyan alkotás áll, amely korábbi filmek folytatása vagy újrafeldolgozása, és három animációs film is bekerült a legtöbb bevételt hozó tíz film közé.
Alfonso Cuaron Gravitáció című háromdimenziós filmje, amelyet októberben mutattak be, a lista hetedik helyét szerezte meg 653 millió dollár bevétellel. A decemberben bemutatott A hobbit: Smaug pusztasága című film is bekerült az első tíz közé, a kilencedik helyen 614 millió dollárral.

hirdetés

A kalózletöltések listáján már a Hobbit az első, megelőzve a Djangot és a Halálos Iramban hatodik részét - mindet 8 milliónál többen torrentezték. Ennek ugyan nem örülnek a producerek, de jól teljesített még a Vasember 3, a legfrissebb Star Trek film, a Gengszterosztag, a Másnaposok 3, a Szemfényvesztők (a lenti képen) és a World War Z - melynek tizedik helyéhez 6.7 millió torrentletöltés tartozik.

 

Címkék:
Tovább a kategóriában: « Szex, gyilkosság, Lindsay (16)
hirdetés
hirdetés