hirdetés
Mai névnap: Emma

Rengeteg fővárosi program közül választhattok, mi most három nagy csoportból gyűjtöttünk nektek.

hirdetés

Május elsején a “Nagy Futam” rendezvény keretében a világ-, Európa- és Red Bull Air Race bajnok műrepülő pilóta ismét a Duna felett repül majd Corvus Racer típusú gépével! Miközben Bessenyei Péter a levegőt szeli, a Belváros utcáin Michelisz Norbert, Talmácsi Gábor és sok-sok fantasztikus versenyautó száguld majd.
A programról röviden: A versenyautók a Magyar Tudományos Akadémia előtt lévő paddock-ban már a rendezvény napjának reggelétől megcsodálhatóak lesznek, míg a műsor 14 órakor indul Besenyei Péter rakpartról történő, egyedülálló felszállásával! Péter légi-bemutatóját Veres Zoltán és Illés Tamás követi az égbolton, majd érkezik a Red Bull Flying Bulls csapata, benne a salzburgi Hangar-7 csodálatos gépeivel: DC-6, P-38, F-4 kötelék, Alpha Jet és Bell TAH – 1F helicopter.
A légi parádé utolsó fejezeteként a Magyar Légierő Gripen vadászgépei húznak át a horizonton.

Az égbolt után az aszfaltra szegeződnek a tekintetek, mert Michelisz Norbert és további 5 WTCC versenyautó, majd pedig Auto GP és Speed EuroSeries gépek veszik birtokba a Clark Ádám tér és az Erzsébet tér közti területet.
Négy kerék után két kerék lesz a záró program sajátja: a Talmácsi Gábor, MotoGP világbajnok által fémjelzett Superbike kategória magyar versenyzői mutatják meg magukat a Belváros aszfaltján.

Akár a verseny forgatagból, akár otthonról indulva is átérhettek a Tabánba, ahol idén sem maradnak el a május elsejei koncertek. A fellépők listája:
14.30 Patriots Rock Band
15.00 LunchBox
15.45 Abaházi Group (voice of Sing Sing)
16.45 Török Ádám és a Mini Co.
17.45 Bikini
19.00 Beatrice
20.00 Charlie

Azon perverzek számára, akiknek május 1. elképzelhetetlen virsli és politikai beszédek nélkül szintén jó hírünk van: keresse meg a kedvenc pártját a facebookon, ott megtalál minden információt arról, hogy hol és milyen előadás alatt csámcsoghat együtt a világot hozzá hasonlóan látó hívekkel egy fapadon, jó esetben árnyékban.

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés