hirdetés
Mai névnap: Mátyás

Latin lány lett az év playmate-je Amerikában

  • 2013 máj. 20 , hétfő
  • Írta: 

Megtört a szőke, szilikon reklám sorozat a nyuszis magazin amerikai kiadásánál. Idén egy mexikói családból származó latin lány lett a főnyuszi.

 

Az öreg Heffner a villája kertjében Raquel Pomlun nevét ejtette ki múlt héten, aki így a Playmate of the year cím dicsősége mellé kapott egy új Jaguart és 100 000 dollárt is. Nincsenek pontos ismereteink a mezőnyről, de a győztes a privát fotóin megtestesít minden sztereotípiát: imádja a tükörben fotózni magát, vagy csak bevakuzni a dekoltázsába. Kedvenc beállásai a pucsítás állva, fekve, térdelve, a szájba dugott ujj és a kacsaszáj. Mindehhez van egy almás telefonja.

hirdetés

Ha csak az volt a cél, hogy jövőre bárki úgy érezze, hogy még neki is érdemes próbálkoznia, akkor biztosan a megfelelő győztest választotta a zsűri. Pomlun kisasszony 25 éves, klasszikus táncot tanul, mellette a Playboy Radio egyik műsorvezetője, és nem mellesleg a 2012-es Miss Április cím büszke birtokosa. Ő lett a magazin 54. év playmate-je, de az első latin származású.

Szerencsére a győzelme eloszlat egy tévhitet: nem azért fotózzák magukat a fiatal szépségek a tükörben, mert nincs, aki megnyomja helyettük a gombot. Raquel ugyanis rengeteg fotóval rendelkezik, mégis ragaszkodik a saját képeihez.

 

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés