hirdetés
Mai névnap: Alfréd

Szingli lett a legdögösebb anyuka! 11-es

  • 2013 már. 27 , szerda
  • Írta: 

Miért 11-es? Egyrészt Sylvie külseje miatt, 11 pont egy 10-es skálán. Aztán a lassan exférje, a focista Rafael van der Vaart miatt sem áll távol tőle egy büntető. Mi azon nem büntetünk titeket, inkább mutatunk 11 képet a gyönyörű Sylvie-ről. A legdögösebb MILF, újra szabad!

 

Igaz a mondás, mindenkit un már valaki, de hogy még Sylvie-t is, az meglepő! Pedig ez a helyzet, a sokáig álomházasságnak titulált párosról szilveszterkor derült ki, hogy a férj a vendégek előtt kevert le egyet az asszonynak, igaz azt azóta is titkolják, hogy miért. Amellett, hogy ilyet nem teszünk, egy ilyen szép nőnek nyilván sokan ki tudnánk kreatívabb büntetést, mint egy közönséges pofont.
Ráadásul neki még azt is elnézzük, hogy 35 éves és Y-nal írja a Sylvie-t, mivel gyanítjuk, hogy ő nem Debrecenből költözött Hollandiába.

hirdetés

A Hunkemöller holland fehérnemű cég arca és teste, nekik köszönhető ez a remek fotósorozat. Uraim: vásároljatok a párotoknak Hunkemöller fehérneműt, hogy legyen elég bevételük egy újabb Sylvie-s kampányra!

 

 

 

Címkék: