hirdetés
Mai névnap: Csilla, Noémi

Vonzó multinacionális környezet Svájcban

  • 2013 már. 25 , hétfő
  • Írta: 

A Google irodáiról készült fotók rendszeresen szerepelnek különböző oldalakon, ezzel szemléltetve, milyen modern és kreatív környezetet teremtettek az ott dolgozó informatikusok részére. Az élelmiszeripari multi, az Unilever sem szégyenkezhet, svájci irodája egy 21. századi alkotóműhely.

A német határhoz közeli Thayngenben levő központjukban megtalálhatóak az általuk gyártott termékek, így a társalgóban és az ebédlőben lehetőség nyílik egy tasakleves, egy jégkrém vagy egy tea elfogyasztására. Így bármikor ellenőrizhetik, nem csökkent-e a gyártás minősége. 

hirdetés

Elmúltak azok az évek, amikor minden hivatalnok kapott egy szobát, egy asztalt, arra egy gépet. A nagy és nyitott terekben elhelyezett gépekhez bárki, bármikor leülhet, a saját kódját beütve pedig egyből a saját anyagihoz férhet. A különböző hangulatokat keltő és érzeteket adó termekben az alkalmazottak akár afrikai bozótosban, loft stílusú lakásban vagy egy otthonos, nagymama tapétás szobában dolgozhatnak. Érdemes megfigyelni a székeket: apró részlet ugyan, de aki napi több órát ül rajta, annak nagyon fontos, hogy milyen remek a támla kialakítása. A felhős világítás a hangulaton kívül szórt fényt biztosít, így nem tkröződnek a kijelzők.

Az egyéni munkavégzés mellett egy nagyvállalat esetében elkerülhetetlen a rendszeres értekezletek tartása. Nyugodt előadáshoz kék fal, kreatív tárgyaláshoz rózsaszín jár.

 

 

Címkék: