Mai névnap: Sándor, Ede

Jó nők és gyors kaja – Kitől éhezel meg?

Egy amerikai gyorsétterem-lánc, a Carl’s JR nagyjából újra feltalálta a meleg vizet. Előkaparták a legegyszerűbb marketing módszert, s mit ad isten: működik.

 

Sok módja van, hogy meghozzák az ember kedvét a vásárláshoz. Szép tájak, kiskutya, luxus, jó zene, vagy egyszerűen csak belepakolnak a reklámba pár jó nőt, lehetőleg minél kevesebb ruhában, s máris sorban állnak a vásárlók. A kérdés már csak az, hogy neked ki hozza meg az étvágyadat egy zacskóba csomagolt salátához vagy hamburgerhez? Képekkel és videóval segítünk!

Paris Hilton


Túl jó pár piálós-kokózós estén és „véletlenül” előkerült házi pornón, Parist felfedezte magának a reklámszakma. Ruhák és sminkek után pedig már csak egy lépés volt, hogy kolbász helyett ezúttal egy hambi kerüljön az örökösnő szájába. Hilton kisasszony volt az „ifjabb Karcsi” lánc első szexis reklámarca, akik egy nem túl kreatív „jó nő autót mos fürdőruhában” vázra álmodták meg a sikert. Én biztos, hogy lerángatnám Parist a Bentley-mről, ha magassarkúban húzgálná a lábát a motorháztetőn, de egyelőre ez a veszély még nem fenyeget. A többi rész persze jöhet, autómosás-hamburger- egyebek sorrendben.

 

Ashley Hartman

2007-ben még szűkös lehetett a büdzsé, ezért Paris után kerestek egy kevésbé ismert szöszit, aki Daisy Duke-nak öltözve megfelelően hozza az „atomjó szomszéd csaj a pultban” feelinget. Talán sosem vágynék egy fűszeres csirke szendvicsre, de ha Ashley adja, akkor üsse kavics, jöhet. A főszereplőről azóta sincs semmi hír, de arra minden amerikai emlékszik, hogy anno volt egy szőke csaj, aki miatt nem kapcsolt el a reklámról.

 

Kim Kardashian

Miután lassan kitermelték a celebek bérleti díját, kerestek egy újabb botrány-sztárt, Kim személyében. Kellett ugyanis valaki, akin van mit fogni, mégis elhiszik neki a népek, hogy a kerek mellek és popók titka a kecske vacsorája: egy nagy tál saláta. Téged rá tudna venni Kim Kardashian egy műanyag tálnyi zöldségre?

 

Emily Ratajkowski és Sara Underwood

Jön a BBQ korszak, ezért kell két vidéki lány. Mármint két jó nő, akin jól áll a farmer short, hitelesek melltartóban és izgatóan tudják egymás arcát és dekoltázsát összemaszatolni egy kis szósszal. Ha az elsőnek, aki egy egész tálca szemetet befalna, járna valamelyik csaj jutalomként a szódabikarbóna mellé, akkor tudnál választani?

 

Kate Upton

2012-ben rájöttek, ha már férfiaknak mutogatnak jó nőket, akkor érdemes a Super Bowl döntőben lepörgetni a reklámot. Ez az USA-ban nagy divat, jóformán egy filmfesztivál a reklámszünet, minden valamire való cég egyedi 30 másodpercekkel támad – sokszor izgalmasabb szüneteket okozva, mint a focibajnokság döntője. Kate Upton-ról sok mindent el tudunk képzelni, ezért senkinek sem okozott gondot, hogy elhiggye: a kebelcsoda bizony csúnyán leizzad és nekivetkőzik pár karika jalapeno paprika után. Éljenek a természetes mellek és a csípős burger!

 

Nina Agdal

Az idei sztár a Sports Illustrated fürdőruha- és nyálcsorgató katalógus egyik arca. Egy feltörekvő modell számára pedig remek lehetőség, hogy a tengerparton a lábát a vízbe, a kezét pedig egy sült krumplis tasakba lógassa. Az ő sztorija még annyira friss, hogy videóval nem tudunk róla szolgálni.

Ha valamilyen gyorskajára vágynál, kitől vennél szívesebben?

Ki hozza meg az étvágyadat?
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
 
 
Firstman szavazás Hogy te legyél az első!
 


Még több csajért kattins ide:
Firstman.hu/csajok


hirdetés

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés