Mai névnap: Bernadett

Így neteztek ti - Július legnépszerűbb cikkei

  • 2013 aug. 10 , szombat
  • Írta: 

Nyár: hőség, tengerpart, fesztiválok, sörözések... és persze a Firstman.hu sem maradhat el két szabadtéri program között. Összeszedtük július legnépszerűbb cikkeit nektek, hogy egy kattintással elérjétek azt, amelyiket netán kihagytátok.

 

Tavaszi magyar foci után, de még az őszi előtt (és egy botrányos nemzetközi bohóckodás közepette) született az a cikk, amely a legforróbb napokon is talán egy kis mosolyt tudott csalni az arcotokra: 10 jel, hogy eljött a feltámadás ideje a magyar futballban (amelyre egyre reálisabban illik az MB1 jelző, mint a profi első osztály megnevezés). Figyeljétek az itt felsorolt várható mérföldköveket, mert már az első is a fényt jelentheti az éjszakában, mind a 10 megvalósulása esetén pedig teljesen egyértelmű, hogy a spanyolok délutánra teszik a Real-Barca-t, hogy este élőben nézhessék a tévében a Fradi-Újpestet!

Jó nőkből nálunk sosincs hiány, sőt még válogathattok is, hogy épp milyen szempont alapján kattintotok a szépségekre: aki dögös milfekre vágyik, annak itt a Pót Anyák Napja - A 10 legtutibb anyuka című cikkünk, vagy olvashat az előbbi felsorolásból kimaradt Sylvie van der Vaartról is, aki nem bánkódik a házassága miatt, inkább készített egy újabb bikinis fotósorozatot a fürdőruhás cégével.

A nyár ugyan nem a nagy autóbemutatók időszaka, de azért a frissített Opel Insignia és a vadiúj Porsche 911 GT3 nem maradhatott ki az autós rovatból.
Egy egész szaktudományos elemzés foglalkozik azzal, hogy mennyi idősen nő be a fejünk lágya, s nem csak az eddig felsorolt focis, csajos és autós cikkeket kattintjuk: A férfiak csak 43 évesen lesznek felnőttek? A válasz csak egy kattintás.

hirdetés


New York az egyik legkülönlegesebb város, ezt számos korábbi írásunkban és képes anyagunkban is láthattad. Júliusban két cikk is kapcsolódott a Nagy Almához: egy igazán vagány loft lakás egy óratoronyban, potom 18 millió dollárért. A másik viszont semmilyen formában sem vonzó célpont lakhatásra: New Yorkban van két szellem sziget, a két Brother Island, amelyből az északi ráadásul egy egykori elmegyógyintézet, így főleg a rettegős thrillerekhez ideális helyszín.

Sok nő vallja, hogy először a férfi cipőjét nézi meg. Ezeket a cipőket látva azonban még neked is beugranak a tulajdonosaik: Ikonikus férfi cipők az utóbbi 100 évből.

Azokról sem feledkeztünk meg, akik a legnagyobb kánikula idején is dolgoznak. Talán motiválóan hat rájuk, ha elolvassák, hogy legközelebb milyen munkát válasszanak maguknak: Álommelók felnőtt fejjel.