Mai névnap: Bernadett

Ha már sikerült annyit elérned, hogy rád szánjon pár órát, akkor szánj rá te is pár percet arra, hogy végiggondolod: mi az, amit jobb elkerülni.

 

Mást stírölni
Évezredes megszokás, hogy a szép nőket bámuljuk szolidan megnézzük, de egy randin ezt érdemes arra az egy személyre korlátozni – már csak ezért is célszerű olyat választani, akinek nem húznánk egyből szatyrot a fejére.  Tedd félre az ősi vadász- és felfedező ösztönt!
Gondolj bele: még azt is tudják, mikor nézed a hátsójukat, pedig hátul nincs szemük. Ezek után, ha a szeme láttára mérsz végig valakit, akkor egyből a tudtára adtad, hogy mennyire figyelsz rá valójában.

Becézés elsőre
Az, ami kedves és gyengéd pár hét után, az elsőre legalább olyan riasztóan tud hatni, mintha közölnéd, hogy egyszerre gombás a lábad, herpeszes a szád és vadítóan viszket intim tájékon. A negédes lagymatagságot tartalékold az első közös reggelre, ott pont nyerő lesz –feltéve, hogy még akkor is van kedved hozzá és a továbbiakhoz.

Telefon-matatás
Mindannyian csináljuk, csak nem mindannyian tudunk róla: unalmunkban, zavarunkban, várakozás közben csak előkapjuk a telefont: wifi be, facebook, email, facebook… 2-20 perc simán eltelik. Még azzal sincs baj, hogy ha kimegy a mosdóba, gyorsan csekkolod, hogy áll a meccs, kiről raktak ki a jó szándékú haverok földön fetrengős nyaralási fotót.
Közben figyeld a szemed sarkából, hogy érkezik-e az asztalok között! Sőt, a legjobb, ha kihagyod a telefon-b@sztatást, legalább látja, hogy laza vagy és nyugodtan el vagy magadban 2 percig, amíg ő igazából a sminkjét ment el leellenőrizni.

hirdetés

Exek törölve
Men in Black 3: Nézz bele a villantós gumibotba, aztán pislogj egyet és örökre felejtsd el azt, akit eddig még nem tudtál. Párhuzamot véletlenül se vonj, de azt se kell ecsetelned, hogy miben volt a legszemetebb nő a Földön. A rinyálás nem menő!

Tróger viccek
Elsőre nem érdemes ezekkel operálni, hiszen még nem tudhatod, szerinte is szellemes-e különböző kisebbségeken, papokon vagy emésztési problémákon röhögni. Próbálj meg belőni egy olyan szintet, amiből nem lehet gond: jó esetben persze bejöhet bármi, rossz esetben pedig így is – úgy is szembesülhetsz az üresen maradt szék látványával, miután állítólag csak a mosdóba vagy nyugodtan telefonálni ugrott ki. Jobb nem kockáztatni.

Címkék: