Mai névnap: Bernadett

Így neteztek ti - Június legnépszerűbb cikkei

  • 2013 júl. 01 , hétfő
  • Írta: 

Ez a hónap is eltelt, de nem akárhogy! Minden képzeletet és várakozást felülmúló sikerrel telt számunka, ugyanis Titeket egy valami nagyon érdekelt. Hogy mi? Most megtudod!

 

Van pár sztereotípia, de ez nem az. A férfiakat igenis a szép nők, a jó autók, az új technológiák, a sport és az igényes újdonságok érdeklik, meg persze a világ különlegességei. Annál pedig nincs jobb felmérés, hogy mire voltatok kíváncsiak. Júniusban ezekre:

Kezdjük akkor a leg-leg-leg... cikkel, amelyhez nagyjából bármilyen jelzőt írhatnánk. Ez pedig a 10 legszebb magyar nő listája volt, ahol azok szépségkirálynők küzdöttek meg Osvárt Andival, akikben egykor még fel sem merült, hogy ne fogadják a koronájukat. Ebből a cikkből ráadásul egy kattintással eléritek az összes korábbi "jó nő" rangsorunkat, amelyekből megismerhetitek az európai élmezőnyt is.

Van valaki, aki nem biztos, hogy listázza a szépségeket, de teljességgel nem zárnánk ki. Ha máshol nem, akkor a telefonkönyvében. Leonardo di Caprio "háremét" bármelyikünk megirigyelné, de ki miatt vagyunk rá a leginkább féltékenyek? Di Caprio legjobb csajai.

Ha ennyi szép nő nem lenne elég: rendeztünk egy BL döntőt a barátnőknek és a feleségeknek is. Itt még szépíthet a Dortmund? WAG BL-döntő.

Persze egy szép nővel tudni kell mit kezdeni, ehhez pedig hasznos ötleteket adtunk. Lényegében már az is félsiker, ha legalább azt tudod, hogy mit ne tegyél, a 6 leggyakoribb férfihiba közül talán téged is érint pár. Nézd meg, hogy mit rontottál el eddig rendszeresen!

Anglia, ahol Beckham, a Királynő és a 007-es él. Előbbinek számtalan autója van, Erzsi nénit fuvarozzák, így ha egy autómárkát ki akarunk ragadni a szigetország prominenseinek garázsából, az nem lehet vitás, hogy az Aston Martin. A patinás márka idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját, ebből az alkalomból összegyűjtöttük a 11 század 10 legjobbját: A 10 legjobb Aston Martin.
Maradunk Angliában és maradunk a luxusnál: Bentley Flying Spur - a cikk egy tankról szól, amelyet presztízs autónak álcáztak.
A BMW-nél sem pihennek, a tervezők új modellt, a marketingesek új számozást találtak ki idén nyárra: BMW 4 - leánykori nevén 3 coupe.
Hogy törnek ezek a kocsik? Ezt egyelőre csak az NCAP és pár (túl) vagány életművész tudja, de az oroszok előbb-utóbb ezt is kiderítik majd. Addig is: orosz balesetek videógyűjtemény, 11. felvonás. Még a gép előtt ülve is fájni fog pár csattanás.

hirdetés

A Facebook a világ egyik legismertebb oldala (és üzleti sikere), de egyszer ők is újak és ismeretlenek voltak. Fogadjunk, hogy még sosem láttad azt a fotót, amely az induláskori állapotokat mutatja be. Tettünk mellé párat az utóbbi egy évtizedből, így most végignézheted: Hogyan fejlődött a Facebook?
Van itt még egy net történeti cikk: Előkerült a világ első weboldala. Időutazás a Commodore világába.

Jó üzlet a foci? Naná, csak egyeseknek kevésbé, másoknak annál inkább. A Bayernnél igazán van mit a tejbe aprítani, de hogy állnak a feltörekvő újgazdag csapatok? Erre a kérdésre ad választ a Világ leggazdagabb futballklubjai összeállításunk.

Nem mindenki kutyát vagy macskát tart, ezt fényképekkel tudjuk igazolni: a világ legfurcsább háziállatai.

Már egyszer volt szó a sztereotípiákról. Hogy mennyire léteznek, azt bizonyítja ez az európai felmérés is: Így látják egymást a nemzetek.

Exkluzív ingatlan? Van egy lakás New Yorkban, amelyhez képest bármire mondják ezt a jelzőt, az csak ámítás. New York legjobb kéglije, egy óratorony.
A végére pedig egy fal, amely kevésbé mint ismert, mint az egykori berlini, vagy a most is álló kínai, pedig nem csak országokat, hanem lényegében világokat választ el egymástól. A mexikói nagy fal - ahogy még sosem láttad.