Mai névnap: Aladár, Álmos

Di Caprio az élet császára: Ki a legjobb nője?

Leonardo di Caprio ez átlagosan nyálas fiatal sztárnak indult a Titanicban. Kevesen gondolták róla akkoriban, hogy komoly maffiafilmekben fog szerepelni, azt pedig főleg kevesen, hogy ő lesz Hollywood legnagyobb Casanovája.

 

Pedig így lett, ezt bizonyítja több olyan amerikai oldal, ahol a szeretői névsorát gyűjtik össze. Egyes helyeken 20, máshol 31 gyönyörű hölgy szerepel, ráadásul nincs köztük teljes átfedés. Ezen (bulvár) oldalak hitelességéről sok mindent elárul, hogy még a mi Palvin Barbink is a hódítási listán szerepel, pedig elvileg csak egy közös fotójuk készült. Vagy mégsem?
20 év filmes sztárság közben persze sokakat meghódíthat az ember, ráadásul mi csak az ismertebb „szereplőkről” tudunk, akik közül a mi listánkra fel se kerültek páran. Például egy 1995-ös rövid románc keretében Naomi Campbell, vagy Romeo egykori Júliája, Claire Danes, de említhetnénk Helena Christensen szupermodellt is.

hirdetés

Gisele Bündchen
Di Caprio szintjén ez egy brutálisan komoly kapcsolat volt, hiszen 2000-től 5 éven át tartott, s nemhogy a házasság, de még a gyerekvállalás is szóba került. Tudva, hogy Gisele jelenleg egy amerikai focista felesége és édesanya, már sejthető, hogy nem sok minden valósult meg a tervekből. Az elejétől a végéig számítva Leo legkomolyabb kapcsolata, viszont ha úgy számoljuk, hogy a külön töltött napokat kivesszük ebből, akkor csak bő 2 évről beszélhetünk.

 

Bar Refaeli
Két szupermodell közt a színész eltöltött pár kellemes hetet a szakmabeli Sienna Millerrel, aki épp Jude Law-t siratta, di Caprio meg felajánlotta neki a vállát, meg talán mást is. Az izraeli szépséggel folytatott viszony is 5 éven át adott témát a médiának, ráadásul ez is egy olyan szerelem volt, hogy a külön töltött időszakok miatt nehéz lenne kiszámolni a ténylegesen közös napokat. Egyébként egy U2 koncert VIP szekciójában ismerkedtek meg, ha másért nem, Bar miatt érdemes egyszer megnézni Bonoékat.

 

Ashley Roberts
Innentől felgyorsulnak az események, mert több „komoly” kapcsolat következik, mint ahány év eltelt azóta. Nicole Scherzingeren kívül mi sem bizonyítja jobban, hogy mások is visítoztak a Pussycat Dollsban, mint hogy Ashley szintén ennek a bandának a tagja. Londonban futottak össze, és az információk szerint emiatt nem di Caprio volt megilletődve jobban.

 

Emma Miller
Így kell élni: az amerikai Ashley Londonban letudva, vissza Amerikába és keresni egy angolt! Aki pedig nem más, mint semmi meglepetést sem okozva megint csak egy modell. Emma akkoriban annak a Jesse Metcalfe-nak volt a mátkája, akit jó esetben Dallas Bobby fiaként, rossz esetben a Született feleségekből ismersz, ebben az esetben őszinte részvétem. Emma azonban tudta ki a nagyobb sztár, aki jót tehet a karrierjének.

 

Blake Lively
Viszonylag kevés tinifilmet nézek, ezért érjétek be annyival, hogy a hölgy főleg ebben a műfajban nyomul. Ő nem modell, de kellően szőke és jó alakú ahhoz, hogy ne lógjon ki a sorból. Az egymással töltött 5 hónapjuk alatt Leo állítólag még házasságot is ígért Blake-nek, aki olyan bánatos lett a nász elmaradása miatt, hogy a szakítást követően hozzáment egy másik híres széptevőhöz, Ryan Reynoldshoz.

 

Erin Heatherton
Viktória egyik angyalkájával újra egy modell került "terítékre", de nem csak a kifutó az egyetlen visszatérő jelenség, hanem a lánykérés is. Ez a Leo lehet így csajozik, hogy egyből gyűrűvel indít és közös évtizedeket hazudik ígér. Évtizedek helyett az egészből lett egy szűk esztendő, a gyűrű sorsáról nem érkezett jelentés. Szegény lánynál még ez is okozhatna boldogságot, de az egyik legjobban fizetett modell esetében vajmi kevés vigaszt jelenthetett.

 

Margot Robbie
Képzeljétek el, Ausztráliában is fut egy Szomszédok című sorozat, csak ott a fáradt, betondzsungelben élő honfitársaink helyett ilyen csajok töltik be a képernyőt. Miss Robbie azonban ráunt a szappanoperára és átköltözött Amerikába, ahol kapott egy új sorozatszerepet: ő volt a legdögösebb légikisasszony a szép reményű, de végül kérészéletű Pan Am című sorozatban. Ennek hatására azonban bekerült egy nagyköltségvetésű filmbe, ahol ki nem találjátok ki lesz a főszereplő, aki egyből rányomult a szöszire a forgatáson…

 

Ki volt a legjobb hódítása di Caprionak?
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
 
 
Firstman szavazás Hogy te legyél az első!
 

 

Címkék: