Mai névnap: Csilla, Noémi

Felnőve rossz lányok lettek a Disney bájos kislányai

Gyerekként ártatlanul mosolyogtak, mikor a jó kislányt játszották a családi mozikban vagy sorozatokban. Felnőttként már néhányuknak meggyűlt a baja a hatósággal, vagy szerepeltek úgy az interneten, ahogy nem akartak. Egy-kettő akad a korábbi tinisztárok között, aki azóta is csak a vásznon követ el „bűnt”.

Lindsay Lohan
Tizenkét évesen debütált a Disney-nél, 19 évesen a bíróságon és a sitten, 20 évesen az elvonón. Egy ideig úgy tűnt, hogy a korábban ártatlan vörös kislány nem jut el a harmadik x-ig: ritkán voltak tiszta napjai, valahogy egyik szanatórium sem segített rajta. Két éve ékszerlopás miatt perelték be, egy ideig félő volt, hogy a felfüggesztett büntetése miatt egy hosszabb ideig tartó börtön is kinéz neki. De még mindig él és szabadlábon van, amit olykor kihasznál egy újabb nagy berúgásra.

hirdetés

Jennifer Love Hewitt
Ő jó kislány volt tízévesen is, amikor a Disney-nél kezdett és az is maradt nagylányként, kivéve egy filmszerepet. 2010-ben forgatták az Ügyféllista (The Client List) című filmet, ami egy örömlány életéről szól. Ez élete legdurvább cselekedete, de nem is lehet mindenki szétcsúszott alkesz felnőtt, ha tinisztárként kezdte.

Vanessa Hudgens
Nyolc évesen már musicalekben énekelt, így nem csoda, hogy később a Disney musicalben találta magát. Sokáig Zac Efron, hivatásos színész és bájgúnár csaja volt. Először 2007-ben alakult úgy, hogy félakt képekre vágyott, de nem volt elég pénze fotósra, ezért magát kattintotta a tükörben, majd a képek az ellopott telefonjáról a netre kerültek. Azóta minden új filmje előtt hasonló történik vele...

Selena Gomez
Csak nyáron lesz hivatalosan is nagykorú hazájában, így ő bizonyára azt se tudja még, milyen az alkohol íze. Lehet, hogy sok mindent mást se tud még a világ fontos dolgairól, hiszen egy olyan karakteres férfire áldozta az utóbbi éveit, mint Justin Bieber. Vélhetően ez az ő legnagyobb botránya, amiért egy frissen alakuló ízlésrendőrség egyből feljelentené.

Christina Aguilera
Tizennégy éves koráig kergette Mickey egeret- vagy valami hasonló dolgot művelt a mesegyárban. Később aztán eljutott pár lista élére, egyrészt a dalaival, másrészt a külsejével: volt olyan lista, ahol őt tartották a legszebbnek a világon. Néha megvadul és elfelejti lemosni a klipjeiben használt sminket, de egy válás a legnagyobb botránya, ami bárkivel megeshet.

Britney Spears
A legismertebb egykori Disney-sztár, akit később pop-hercegnőnek becéztek, majd sok minden másnak is mondták, amit a 18-as karika hiánya miatt nem részletezünk. Ahogy a szűzies, úgy az alkoholmentes életmódjáról is hamar kiderült, hogy csak a producerek találták ki. Egyszer annyit ivott, hogy kopaszra nyírta magát – talán ez volt a mélypontja. Két gyerekét sokáig a testőre nevelte, de pár éve összekapta magát, mind anyaként, mint szakmailag: az amerikai X-Faktorban mentorkodott.

Anne Hathaway
A korábbi nevetlen hercegnő nem tartozik a balhés sztárok közé, a legnagyobb botránya az volt, amikor miniszoknyában szállt ki az autóból, és pechjére még a fehérneműje is kicsit félrecsúszott. Pedig a Neveletlen hercegnőben megtanították neki, hogy „mindig összeszorított lábakkal kell kiszállni a kocsiból”.

Címkék: