Mai névnap: Csilla, Noémi

Így neteztek ti - Május legnépszerűbb cikkei

  • 2013 jún. 01 , szombat
  • Írta: 

Ebben a hónapban is összegyűjtöttük a legnépszerűbb (és a legjobb) cikkeket Neked, hogy ha lemaradtál valamelyikről, vagy újra elolvasnád, könnyű dolgod legyen. Firstman.hu - május.

Mi érdekel egy igazi férfit? Egy gyönyörű nő! Mi érdekel minden férfit? Sok gyönyörű nő egy helyen! Ezért van a lista élén a 10 legszebb francia nőt bemutató cikkünk. Arra is igyekeztünk alternatívát adni, hogy mi kell akár a még mindig favorit Sophie Marceau lenyűgözéséhez: 7 hatásos bók a nők szívéhez, aztán megfelelni a legfontosabb női elvárásoknak, mindeközben pedig az illem szabályai sem elhanyagolhatóak. Ennyire nem egyszerű azért a dolog, de biztosan találsz 1-2 hasznos gondolatot ezekben a cikkekben.

hirdetés

A nőket egyből követik az autók, a legváltozatosabb formában: pre-F1, a legdurvább utcai autók, 10 igazi különlegesség. Nem csak egyben, de darabokban is érdekesek lehetnek, és itt most nem Lego modellekről van szó, hanem az orosz harcmezőről, amely manapság az utca: orosz balesetek, 10. felvonás. Aztán van itt még valaki, akit szerintem az autók miatt ismertetek meg, de az egyedi stílusa miatt jegyeztétek meg. Az ő neve dr. Tordai István, vele készült egy interjúnk.
Nem autó, de mégis jármű, ráadásul nem akármilyen: maga az amerikai szabadság megtestesülése: 110 éves a Harley-Davidson, kiválogattuk a történelmük legizgalmasabb motorjait.


Nők és autók letudva, most jön a harmadik fő szempont: a stílus! Beckham nézett már ki szinte mindennek: volt nyálgép ifjonc, tarajos vagány, szakállas macsó, sármos apuka - egy igazi ikon, ezért most a frizuráján keresztül mutatjuk be a pályafutását. Egy igazi férfi vagy örök agglegény, vagy csak van egy agglegény lakása, ahol elbújhat a világ elől (valakivel) - összeszedtük a legjobbakat ebben a műfajban. Ebben a csendes kis zugban érdemes összeállítani egy otthoni bárszekrényt, itt az útmutató ahhoz, hogyan fogj neki!

Hogyan kapták a nevüket a világmárkák? Minden cég egy külön story, biztosan találsz köztük olyat, amelyikről még nem hallottál. Ennyi ingyenreklám után nem sajnáltunk még egy kis extra szereplést azoktól a cégektől, akik kifejezetten ötletes reklámokkal álltak elő: a világ legjobb közterületi reklámjai.
Nálunk találhatsz új információt arról is, mit érdemes enned úgy, hogy jót is egyél és zsírégető hatású is legyen az étel. Ez az igazi 2 az 1-ben.

Milyen egy lapos TV, ami nem lapos? Itt találod a választ. Végezetül pedig egy kis kalandozás Ausztria legszebb hegyei és tavai között: ez Salzkammergut.