Mai névnap: Mátyás

Most és mindörökké - 7 hatásos bók a nők szívéhez

Mindenki örül annak, ha dicsérik. Még mi, férfiak is vágyunk a pozitív visszajelzésekre, hát még a nők! Összeszedtünk 7 olyan bókot, amelyekkel nem csak abban a pillanatban lehetsz hatásos, de hosszútávon is jól jársz velük.

 

A leglényegesebb szavakat nagybetűvel találod, azok véletlenül se maradjanak ki.

„MA IS tökéletesen nézel ki”
Ki ne örülne egy ilyen mondatnak, ráadásul egyértelműen érezteted, hogy nem csak ma, hanem összességében mindig tökéletesnek látod. Lehetetlen ebben a mondatban hibát találni. Nagy pluszt ad bárki egójának egy ilyen bók, ráadásul ez azért is fontos, mert amellett, hogy elnyomja a gátlásokat, fejleszti az önbizalmat.

„Te vagy az első IGAZI NŐ az életemben”
Egy mondattal megszüntetsz minden, az exekhez köthető gondolatot és mondatot. Márpedig ez hosszútávon kifejezetten előnyös, hiszen a nők nagy része nyíltan, vagy csak magában, de rendszeresen gondol arra, hogy mivel tud többet más nőknél, kiváltképp az exeidnél. Ráadásul megerősíted abban, hogy számodra felesleges más nőkkel foglalkozni, hiszen végre olyat találtál, akit kerestél. A várható hűségedről biztosítod, ez újabb felesleges konfliktusoktól óv meg a későbbiekben.

Giccsparádé 1

„SZUPER VAGY az ágyban”
Ha érzelmileg minden rendben, legfeljebb attól tarthat egy nő, hogy valaki mást a teste miatt kívánsz meg. Azzal, hogy egyértelműsíted, mennyire jó vele a szex, nem csak megnyugtatod, hogy tényleg jó vele minden téren, de egy újabb pont, ahol azt érezheti, hűséges leszel hozzá. Tehát, egy újabb pont, amikor egy későbbi problémát előre megoldasz: nem fog elkezdeni féltékenykedni feleslegesen.  Arról nem is beszélve, hogy számodra is jó azt hallani, hogy egy igazi csődör vagy, nincs ez másként fordítva sem.

hirdetés

„Biztosan REMEK ANYA leszel”
Komoly kapcsolat esetén ezzel máris jelezted, hogy fejben már végiggondoltad a dolgokat és alkalmasnak tartod őt arra, hogy közös jövőt tervezzetek. Ráadásul a legtöbb nőbúl idővel előjön az anyai ösztön, de egyben a kételkedés is, hogy milyen szülő lesz, meg fog-e felelni a gyereknek és neked. Ezzel a mondattal elismered az emberi képességeit, amelyek ugyanolyan fontosak hosszútávon, mint a külső dicsérete.

„Nagyszerű TÁRS vagy”
Egy olyan kapcsolat sincs, amelyet hosszabb távon a szex összetart: kellenek a közös gondolatok és az érzelmek. Lényegében nem csak jó szeretőt, de jó barátot is keresünk, ugyanez vonatkozik a hölgyekre. A társ szó miatt pontosan tudathatja: minden téren méltó párodként tekintesz rá.

Giccsparádé 2

„VELED szeretném leélni az életemet”
Ez így bőven súrolja a legnyálasabb hollywoodi filmek tengerparti, naplementés jeleneteit. Élőben és komolyan gondolva, na meg persze kamerák és kólát szürcsölő mozinézők nélkül mégis hatásos. Ez ez egyik leginkább biztonságot sugárzó mondat, amit egy nő valaha is hallhat életében, éppen ezért vágynak rá.

+1 „SZERETLEK!”
Nem kell semmilyen körítéssel bonyolítani, ez amúgy sem szokásunk. Néha szerencsére elég egy szó, egy megfelelő pillanatban ahhoz, hogy a másik tökéletesen elégedett és boldog legyen. Persze nem árt, ha őszintén mondod, hiszen a mondat rövidsége miatt nem a szavak összessége fog hatni, hanem az előadásmódja.

 

Címkék: