Mai névnap: Csilla, Noémi

Jó lenne legalább egy estére úgy elmenni a haverokkal ökörködni, mint amikor egyedül voltál, de mindezt hogy közöld? Vagy elmennél újra, de nem engednek? Mit a teendő? Segítünk!

 

Az igazi férfiak vagy nem törődnek semmivel és azt teszik, amihez éppen kedvük van, vagy okosan cselekednek és nem okoz nekik problémát megtenni azt, amire vágynak - mindezt konfliktusok nélkül. De mi van akkor, ha évente egynél több baráti program már engedélyköteles? Szerencsére van három szakértőnk, aki megírja, hogy mit tudsz tenni hasonló esetekben.

Tehát a probléma ezúttal:

Nehezen enged el a kanbuliba, pedig tényleg csak kanbuliról van szó, semmi másról. Szeretek néha csak a barátaimmal inni meg röhögni. Hogyan szoktassam le arról, hogy engedélyhez akarja kötni ezeket a programokat?

Adrienn:

Helló "Bulizniakarok"!
Erre a problémára nagyon oda kell figyelned! Nem követhetsz el ballépést, mert annak a jövőre vonatkozóan elég komoly következményei lesznek. Kanbuliba egyik csaj se engedi el a pasiját. Főleg akkor, ha úgy képzelik el, mint mondjuk a Másnaposok meredekre sikerült legénybúcsúját. A legfontosabb, hogy először kérdezz, hogy nem zavarja-e, vagy hozd fel körülbelül egy héttel előtte, hogy jövő héten lehet, elmennétek a srácokkal valahova. Először úgyis azt mondja, hogy okés, persze menjél. Hiszen még elég messze van és reméli, hogy elfelejted vagy elmarad.
Majd hozd fel másodjára, 2 nappal előtte. Fontos, hogy kedvesen, higgadtan meséld el neki, hogy elmennétek bulizni, de semmi extra nem lesz, maximum csak iszogattok kicsit. Innen jön a neheze, hiszen minden nővel másképp kell kommunikálni. Van az a fajta, akit meg kell nyugtatni, hogy de hidd el, nem fogok csajozni, meg nem lesz balhé, meg stb. Van, aki előveszi a hiszti kártyát és nem akarja, hogy menj.  Ebben az esetben kicsit lehetsz keményebb, hogy igenis neked ez jár és ő is menjen a csajokkal buliba. Egy a lényeg... bármilyen taktikával jön a csajod, legyél te az okosabb! Biztosítsd az érzelmi hátteret, ne érezze fenyegetett helyzetben magát. Utolsó lépésként pedig légy férfi és mondd, hogy igenis mész és kész.
Így egyszerre mondhatod, hogy te szépen is mondtad meg korábban is említetted és moshatod kezeidet. Jó bulizást!

hirdetés

Anna:

Nehéz téma, mivel itt a feltétel nélküli bizalomra van szükség. Hiába is nyomozna utólag, úgyis az összes kan azt fogja vallani, hogy te egész este papokat megszégyenítő erénnyel ültél az asztalnál, kólát ittál, és ha egy nő került a közelbe, elfordítottad a fejed. Természetesen kellenek a férfiprogramok, hiszen ti nem szoktatok órákig telcsizni és dumcsizni. Magyarázd el neki, hogy ez ugyanolyan, mint amikor ő megy a barátnőivel plázázni, fodrászhoz, egy új galéria megnyitójára, pizsipartyra, lánybúcsúra, vagy éppen leittasodni, mert Klárikát dobta a pasija. Ha kellőképpen jól magyarázol, meg fogja érteni, hogy nem maradhatsz ki ezekből a bulikból, mert kitaszítódsz a baráti körödből és a férfitársadalom perifériájára szorulsz. Ettől pedig depressziós vagy akár impotens is lehetsz, és hát ezt igazán nem akarhatja.
Ha semmi nem használ, vidd magaddal. Előtte persze egyeztess a kanokkal, hogy ez a kanbuli most nem a szokott helyen, hanem a sarki talponállóban lesz, és lehetőleg mindenki hozza a legvisszataszítóbb formáját. Garantált, hogy soha többé nem fogja szóba hozni, nehogy még egyszer magaddal vidd.

Kata:

Elmondom, hogy egy nőnek mi jut az eszébe, ha meghallja azt a szót, hogy kanbuli.  Röviden: rengeteg alkohol, gátlástalan félmeztelen nők (elsősorban a testükből élő fajtából ) és a következetes józan gondolkodás teljes hiánya. Ezeknek a kombinációja egy nő szemszögéből nagyjából annyit tesz, hogy te egy party keretein belül meg fogod csalni őt. 
Ha a kanbuli kifejezés nálad valóban valami ilyesmit takar, akkor ne csodálkozz, ha nehezen enged el egy potenciális megcsalás lehetőségére. Ha így is vállalod a dolgot, akkor tudasd vele, hogy bizony nem annyira szilárd a kapcsolatotok, hogy ne eshetnél egy kis bűnbe, csupán néhány óra erejéig. Aztán fogadd a reakcióit.
Ha viszont a kanbuli a te értelmezésedben egy egyszerű sörözés a haverokkal, ártatlan seggbámulással, ami után eszed ágában sincs mással ágyba bújni, csak vele, akkor ülj le vele és mondd el neki, hogy az ő fejében valami egészen más kép él az ilyen jellegű estékről, mint ami a valóság. Mondd el röviden, miről szól egy ilyen összejövetel, hogy nincs oka aggódni, mert nem azért mész, hogy kilengj a kapcsolatból, hanem hogy kiereszd a gőzt a barátaiddal. A név lehet megtévesztő, ugyanis itt nem a kanosság bizonyításának igénye van élőtérben, hanem a férfias elemek szabad áramoltatása, mint amilyen a sörízű büfögés, a foci, a számítógépes játékok vagy a munkahelyi szivatások, amiket egyszerűen csak a férfiak tudnak megvitatni egymás közt. Így azért mindjárt más színezete lesz az egésznek.

 

Kitől kaptad a legjobb ötletet?
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
  • Szavazatok: (0%)
 
 
Firstman szavazás Hogy te legyél az első!
 

 

hirdetés
hirdetés