Mai névnap: Mátyás

5 átverős mondat - Út a veszekedéshez

Mikor azt hiszed, hogy megnyugodhatsz, pont akkor kell csak igazán aggódnod. Valószínű, hogy amit látsz, csak színjáték.

 

Egy kedves mosoly, egy simogatás, máris azt érzed, hogy ez a kánaán. Holott a nő éppen elővette a legravaszabb álarcát, a kedves és mézes-mázos hízelgőt. Az egyetlen célja azonban, hogy fényt derítsen valamire, ami már egy ideje zavarja. Negatív válasz esetén pedig egyből összetörik az álarc, de akkor már késő. Légy résen!

hirdetés

"Semmi gond, minden rendben, jól vagyok"
Tuti, hogy nagy a gond, ráadásul annak is nagy az esélye, hogy pont Te követtél el valamit. Ráadásul, ha már ez a mondat elhangzik, akkor még neked is feltűnt, hogy valami nem oké, sőt szóvá is tetted. Két megoldás lehet, személyiségtől függően: vagy csak azt akarja, hogy könyörögj, hogy elmondhassa, mi bántja, vagy valami sokkal rosszabb: el se akarja mondani. Márpedig az a nő, aki nem akar panaszkodni, az nagyon veszélyes. Utóbbi esetén meg vannak számlálva a napjaid. Előbbi esetben viszont jöhet a pszichológia (türelemtől és időtől függően), nekiállhatsz találgatni, mi a gondja. Sajnos a nők elvárják az ilyen játékokat, talán nem véletlenül játszatnak a gyerekekkel barkóbát, ezzel nevelik őket a felnőtt életre.

"Pont úgy szeretlek, ahogy vagy"
Kivételesen romantikus helyzetekben, boldogságtól sírós randevún, vagy sokadik házassági évfordulón ne kételkedj ebben a mondatban, de minden más esetben igen! Ugyanis pont azért hangzik el, mert eszébe jutott valami, amit nem szeret benned annyira. Szerencsés esetben ez a szétdobált zoknid, szerencsétlen esetben a csak szerinted jó humorod vagy az éktelen horkolásod. Vagy csak nem kéne a 20 éves kockás ingeket hordanod. Továbbá értelmezheted felhívásnak is: elfelejtetted mondani, hogy szereted, de ezzel a mondattal lehetőséged lesz „viszonozni”.

"Nem zavar, hogy megnézel mást is"
Lehetetlen! Téged zavarna, ha a párod egy másik férfit bámulna? Pláne, ha még jól is néz ki (nálad jobban). Na ugye! Ugyanígy zavarja őt is. Olyan ez, mint azon hírek szereplői, akikről az újságban olvasod, hogy hirtelen megváltozott és dühöngő gyilkos lett belőle. Kicsi az esélye, hogy egy másik nő stíröléséért az életeddel fizess, de jobb nem kockáztatni. Ezek az apró esetek vezetnek oda, hogy nem érzékeli a törődést- Ennek egy nagy balhé, vagy egy félrelépés lehet a következménye. Amennyiben tényleg fontos, akkor egyik sem szerencsés. Ha nem fontos, akkor meg ne csak nézz másokat, keress is mást, csak ezt ne felejtsd el idejében közölni.

"Bírom a haverjaidat"
Néhány szerencsés tényleg talál olyan nőt, aki elfogadja a társaságot is, de azért ritka az ilyen nagyszerű társ. Ez már az előjele annak, hogy a következő mondat is az lesz, hogy bírom a haverjaidat, csak éppen az elejére kerül majd egy nem. Egyenes az út a meccsnézés és a vidám italozások leépüléséhez. Szóval, amikor bírja a haverjaidat, nagy az esély, hogy számodra hamarosan beköszönt a papucs korszak, vagy jó néhány konfliktus.

"Mondd el nyugodtan, nem leszek mérges"
Ez az igazi álarcos trükk! Ha már ilyenkor ordítana, a legostobább férfi is tudná, hogy nem lenne túl szerencsés bevallani az igazat. De ez a milliódolláros mosoly úgy tűnhet, hogy talán tényleg nem lesz semmi gond. Pedig ebből lesz csak igazán: a vulkán ilyenkor közel áll a kitöréshez, csak furcsa mód nem füstöl. Azonban az őszinte válaszod után egyből robban, megindul az izzó lávafolyam: egykoron egész Pompei odaveszett, rád sem vár szebb sors. Légy észnél, mindig tudd, hogy mi az, amit még érdemes bevallani, és mi az, amit nem. Ne egy kedves mosoly határozza ezt meg, mert akkor az egész elmélet semmit sem ér, vesztettél!

 

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés