Mai névnap: Emma

Nem a hajszínről vagy a felkar átmérőjéről lesz szó, bár ezeket is meg tudod valósítani 1-2 óra vagy hónap alatt. Tulajdonságok és cselekedetek – mind csak odafigyelés kérdése.

 

Ahol működik a drága autó módszer, ott kár erőlködni és próbálkozni tartalmasabb dolgokkal, de szerencsére még sok nő igényli azokat, amikről szó lesz. Sőt, legtöbbjük nem csak igényli, hanem egyenesen elvárja a férfitől az alábbiakat. Ezektől függetlenül persze még gyúrhatsz, és nem árt, ha néha hajat mosol és fésülködsz, mert nincs az a jó belső tulajdonság, ami mellett teljesen elhanyagolhatóvá válik a külső.

Ápoltság
Épp a külső az egyik fontos tényező! Koszos ruhában, zsíros hajjal, előnytelen borostával hiába bókolsz. Persze nyilvánvaló, hogy ha megszakadsz, se leszel egy George Clooney féle sármos bájgúnár, de nem is ez a cél. Figyelj oda az illatodra is, egyrészt legyen, másrészt ne szagod legyen helyette. Még a legnagyobb lélekbúvárok is meglátnak először külsőleg, mielőtt felfedeznék a lelked és a szellemed szépségeit, ezért igenis fontos a megjelenés.

Stílus
Stílust még sok pénzért se lehet venni, ezt jól megfigyelheted az újgazdagok házain és öltözékén. Figyeld meg Beckhamet: egy évtizede akárhol jelenik meg, mindig ugyanazt az „arcát” mutatja: ő David Beckham. Egyik napról a másikra valószínű, hogy nem lesz belőled egy világszerte ismert stílusikon, de nézd végig a ruhatárad, hogy mi előnyös számodra, koncentrálj azokra a darabokra. Kérd ki a fodrászod tanácsát, hogy az évek óta megszokott hajviselet tényleg jó-e neked, vagy tudna mást ajánlani. Ahogy mi is szívesen megyünk végig az utcán egy szép nővel, ugyanúgy számukra is fontos, hogy kivel jelennek meg.

Figyelmesség
Jobb adni, mint kapni, de azért kapni se rossz. Te is örülsz bárminek, amit kapsz, és egy fokkal jobb, mintha teljesen értelmetlen lenne. Ugyanígy vannak vele a nők is, főleg, ha olyantól kapnak valamit, akit szeretnek. Nem kell rögtön gyémánt ékszerekre gondolni, bár valószínűleg azzal se fogsz mellé. Egy ölelés séta közben, egy naplemente nézés nyaralás alatt, vagy egy útközben letépett virág (jól nézz körül, hogy mit tépsz, mert sok a védett). Ha nagyon nem mennek ezek magadtól, gyűjts össze pár ilyen fortélyt, írd fel egy cetlire és alkalmanként vess be egyet, aztán húzd ki, és koncentrálj a következőre.

hirdetés

Nyugalom
Egy mondás szerint 3 dolog kell a nőkhöz: pénz, idő és türelem. Az utóbbi biztosan kell, hiszen kihez nem kell egy idő után? A nők állítólag képesek egyszerre több dologra koncentrálni, csak amikor ez nem sikerül, egyből ingerültek lesznek. Ilyenkor próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert akármit mondasz, úgyis rossz lesz. Ráadásul ad egyfajta kiismerhetetlenséget a csendes nyugodtság, ezért láthatod a filmekben, hogy a titokban jó lelkű csendes rosszfiú a kedvencük.

Humor
Nincs szükséged rá, hogy stand up comedy színvonalra fejleszd magad, mert az már sokak számára zavaró. Viszont amit még el lehet viccelni, azt vicceld el, mivel egy jó nevetés néha sokkal többet ér, mint az órákig tartó töprengés. Persze figyelj oda, hogy mikor sütsz el egy viccet, nem minden szituációban nyerő taktika a jópofizás. Nevesd ki saját magadat is, az önirónia nagyon fontos!

 

 

 

Címkék: