Mai névnap: Csilla, Noémi

Van egy nap minden évben, amikor a hölgyeknek szentelik minden figyelmüket a férfiak. Ez a nap hivatalosan március 8-a, ám tudjuk, hogy egy nő elvárása szerint minden napnak nőnapnak kellene lennie. Úgyhogy nőnapon, tényleg ki kell tenni magunkért - de mi van, ha elfelejtettük?

 

Azt nem mondjuk, hogy semmi gond, de gyorsan adunk pár ötletet, amit még délutánra, estére megoldhatsz. Egyet ne feledj: párod, feleséged, leendőbelid mellet köszöntsd fel az édesanyádat is, akitől az életedet kaptad!
Szóval, íme pár ötletet a mai napra azoknak, akik elfelejtették a nagy hétköznapi forgatagban.

hirdetés

Pár klasszikus elképzelés:
1. Egy kedves SMS-nek azt hiszem, bármelyik hölgy nagyon örülne, természetesen délelőtt, egy kiadós ágyban felszolgált reggeli után!
2. Egy hosszú estébe nyúló, meghitt sétának a Budai várnál vagy akár a Városligetben. Ahol kellemesen elbeszélgethetünk szerelmünkkel és elmondhatjuk, hogy mennyire fontos számunkra. Minden nő szereti az őszinte és szép szavakat!
3. A hosszú, fárasztó munkanap után egy izgalmas film mellé rendeljünk pizzát egy kis extrával (igény szerint ráírathatunk a doboz belsejébe egy személyre szóló kis üzenetet vagy akár maga a pizza feltétre kérhetünk egy szívecske formát).
4. Ha időnk engedi és persze a tudásunk, főzzünk valamit kedvesünknek,hogy mire hazaér,egy remek beszélgetés és egy jó bor mellett közösen megvacsorázzunk.
5. Hazafelé igyekezve, vegyünk egy szál rózsát, vagy egy egész csokornyi virágot.
6. És ott a csokoládé, mindenki szereti, bár a nők csak módjával, vagy titkolják, hogy odavannak egy-egy édes falatért. Ami nem mellékes, hogy vágykeltő hatása is van…az est folytatása tekintetve duplán kellemes ajándék.

Aki szeret kimozdulni - persze csak ha a párja is szeret:
1. Egy jó,meleg tea mellett az esti órákban nincs is jobb,mint összebújva,kéz a kézben nosztalgiázni vagy akár a jövőnket tervezgetni. Rengeteg olyan teázó van a városban, ahol annyi féle-fajta teából választhatunk,hogy reggelre se érnénk a végére.
2. Foglaljunk asztalt szerelmünk kedvenc helyére,rendeljünk valamilyen különleges italt és ajándékozzuk meg minden figyelmünkkel meg valamilyen kedves aprósággal.
3. Péntek után egyből hétvége: egy könnyed kirándulás Szentendrén, ahol rengeteg étterem, fagyizó és cukrászda áll rendelkezésünkre.Édesanyánkat pedig lepjük meg egy csodás dísznövénnyel vagy egy csokor virággal a kedvenceiből összeállítva, de akár őt is elvihetjük egy vacsorára, egy ebédre, a lényeg, hogy ne felejtsük el Őket se köszönteni.
Jól jegyezd meg, sokszor a kevesebb több! Bármivel is készülsz, a lényeg az, hogy a másik érezze, hogy gondoltál rá, időt és energiát fordítottál örömszerzésre.