Mai névnap: Bernadett

Így neteztek ti – Február legnépszerűbb cikkei

  • 2013 már. 03 , vasárnap
  • Írta: 

Gondolhatunk mi sok mindent fontosnak, tarthatunk mi pár dolgot érdekesnek, a lényegről ti döntötök: megnézitek, vagy sem. Ezért összeszedtük február legolvasottabb cikkeit most Neked, hiszen jó eséllyel ez érdekel téged is. Nézd meg, kihagytál-e valamit!

hirdetés

A nők és a nők becserkészése kb. 15-51 éves kor között egy férfi egyik legfőbb mozgatórugója, így nem csoda, hogy sokakat érdekelt a hogyan rovatból az ezekkel kapcsolatos cikkek tartalma. Ti is úgy érzitek, hogy nincs veszélyesebb egy felbosszantott nőnél, ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy ez ne így legyen: Hogyan kerüld el a párkapcsolati konfliktusokat. Már mindegyikünk túl van talán azon, már akinek volt szerencséje akár csak egy nőhöz is, hogy milyen alaposan, vagy épp trükkösen tudnak vallatni, ha valaminek szeretnének utánajárni, de erre sem lehetetlen felkészülni, főleg ha Te is olvastad a Hogyan szereld le a veszélyes női kérdéseket cikkünket. Ebben teljesen szakavatott forrásból tájékozódhattok: egy nőtől. Még mindig nők, de már bonyodalmak nélkül, vagy épp az első randi a legbonyolultabb? Ha számodra igen, talán pont neked készült a Hogyan viselkedj az első randin című cikk.

Unalmas lehet a sok problémás téma, dőlj inkább hátra és nézzél autókat, azokkal ritkán van vita. Rajtuk persze össze lehet már veszni, de a Bayern München sztárjai nem így tettek, mivel az Audi döntötte el, hogy Ezekkel az Audikkal járnak a Bayern München sztárjai. Ribery vagy Robben kapott jobb autót? A cikkből kiderül. Máshol épp az lenne érdekes, ha nem kapnának autót, például a magyar politikusok. Így festene a parlamenti parkoló a vagyonnyilatkozatok alapján, ha  egyik napról a másikra megszűnnének a szolgálati járművek. Sok a betű? Ne aggódj, van egy csomó videónk, főleg orosz balesetekről, ezekből a legfrissebb, Oroszországból szeretettel 3. volt a legnépszerűbb.

Két könnyed és egy könnyednek álcázott, de komoly téma van még a listán. Egy férfi számára is fontos a megjelenés, igyekeztünk bemutatni nektek, mi a mérvadó irány huszonévestől negyvenesig. Ha kimaradt, most pótolhatod az Így öltöztek 2012 legjobban öltözött férfijei cikkből. Utazni mindig jó és izgalmas kaland, néha még olvasni is érdekes, főleg ha tippeket ad: Öt tuti úti cél, ha külföldön akarod elkápráztatni a párodat. Végül pedig: fontos dolog a gazdaság, de az is, hogy mások kárán tanuljunk. Ezért néztétek meg 2012 legrosszabb cégvezetőinek listáját, hogy ha ti is elnök-vezérigazgatók lesztek, ne kövessétek el ezeket a hibákat lehetőleg.

Pár cikk talán csak elkerülte a figyelmeteket, pedig hasznos vagy érdekes lehet. Ha csak évente egyszer kötsz nyakkendőt, talán akkor is megér 5 percet a Nyakkendő kisokos: ennyit minimum tudnod kell cikkünk. Aki szeret konzolokon játszani, az biztos naprakész belőlük, ha mégsem, akkor: Már a láthatáron az újgenerációs konzolok. Egy férfi állítólag elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél. Te legyél két fokkal szebb és máris több esélyed lesz, ehhez pár hasznos gondolatot adunk, ha ide kattintasz: Férfi arcápolás – Hogyan kezdj bele? Nemrég volt az Oscar-gála, ha hétköznap nem volt időd elmerülni a díjazottakban, most megteheted, a legjobb filmekről még videót is mutatunk: Friss Oscar-díjasok videón – Ők nyertek idén. Néha pedig érdemes megpihenni és kibontani egy jó bort, mert Ezek a Tudományos Akadémia szerint a legjobb magyar borok. Végezetül egy szimpla, de mégis kicsit extrém történet arról, hogy Medvék és oroszlánok voltak a román uzsorás behajtói.