Mai névnap: Emma

Hogyan szereld le a veszélyes női kérdéseket? 4 tipp

Vannak olyan kérdések, amelyeket előszeretettel tesznek fel a barátnők. Felmerülhetnek puszta kíváncsiságból, de teszt szándékkal is felbukkanhatnak a semmiből. Mi megmondjuk, hogyan reagálj ezekben a kényes szituációkban.

„ Szivem, nem túl nagy a popsim ebben a ruciban?”
Na, bumm… ember legyen a talpán, aki erre tud valami okosat mondani. Vajon azt várja a csaj, hogy őszinte legyél? Ha nagy és megmondod, akkor 90% esélyed van sértődésre, esetleg a következő naptól csak fogyókúrás kaját találsz majd otthon. Abban az esetben, ha hazudsz, vagy fogalmazzunk kicsit finomabban… füllentesz, akkor meg tuti az lesz a probléma, hogy nem mondasz igazat és csak haza akarsz már érni a bevásárlótúrából.
Megoldás: Próbáld meg diszkréten közölni barátnőddel, hogy nem nagyobb, de ez a ruha nem tetszik… találj benne valami hibát, de véletlenül se azt, hogy nagyobb benne a popsija!

hirdetés

„Mit szólnál, ha bevennénk egy másik csajt?”
Vigyázat, becsapós!!!  A pasik nagy százaléka rávágja erre, hogy oké, tök jó ötlet… de kicsit gondold át a dolgot. Miért akarná látni a csajod, hogy egy másik nővel is legyél? Lehet, csak magának akarja, de akkor te miért legyél ott? Ha egyből rávágod, hogy igen, akármilyen izgalmas ötletnek tűnt ez az egész, a barátnőd elkezd kombinálni, hiába ő hozta fel a témát: hogy neked nem elég már ő, egy másik csaj is kell, hogy kielégítse a vágyait.
Megoldás: A legjobb, amit tehetsz, és ami működik az esetek nagy százalékában, hogy elfelejted az egészet és elmondod, hogy ez nem egy komoly kapcsolatba való helyzet. Maximum, ha nagyon erősködik a csajod, akkor nagy duzzogva beadhatod a derekad.

„Hány nővel voltál már eddig?”
Kétlem, hogy erre bármelyik barátnő is őszintén kíváncsi lenne. Kérdőívek bizonyítják, hogy bizony a férfiak szeretnek túlozni picit és inkább feljebb kerekítik a bűvös számot. De nem feltétlenül azért, mert az menőbb, aki több nővel volt, hanem hogy hány csajjal voltál pontosan, valószínű te se tudod megmondani. Meg persze, mit jelent az, hogy „voltál”? Ahol volt szex is vagy odáig éppen nem jutottatok, de majdnem…
Megoldás: Nem kell füllenteni, inkább válaszd a terelést. A tökéletes válasz: „Nem fontos kicsim, hiszen te igazi szexistennő vagy és egyszerűen minden előző kalandom kitörlődött vagy jelentéktelenné vált mióta veled vagyok.”

„Szerinted jól néz ki az a csaj?”
Tipikus helyzet. Sétáltok a bevásárlóközpontban és szembe jön egy csinos nő. Te is tudod, hogy jól néz ki és a barátnőd is. Megpróbálhatod az őszinte verziót és elmondod, hogy igen jó a csaj, de fel kell készülnöd, hogy ennek következménye a többi kérdés. Szebb volt-e, mint ő? Vékonyabb volt-e, jobb volt-e az alakja? Ez egy ördögi kör… jól nehezen jöhetsz ki belőle.
Megoldás: Két verzióból választhatsz. Az egyik a kitérés… „Milyen nő? Hol? Nem vettem észre!” A másik lehetőség az, hogy megmondod az igazat. Alapjában véve jó - és jön a DE! -  de túl magas és az arca olyan jellegtelen, vagy a semmi extra kategória. Teljesen mindegy, hogy mit, csak mondj negatívumot és így nem baj nem történhet.

Legfrissebbek a szerzőtől: Farkas Adrienn