Mai névnap: Gertrúd, Patrik

magazin

szombat, jan. 04 2014

Ennyien nem tévedhetnek! Nézd meg Te is ezt a listát, mert a többiek már mind olvasták az alábbi cikkeket, ne hagyd ki egyiket se! Ezeket a cikkeket olvasták a Firstman.hu olvasói legtöbbször 2013-ban.

Lehetetlen gólok, lehetetlen meccsekről - videó Featured
csütörtök, jan. 02 2014

11 gól, amelyről lemaradtál, ha csak nem nézel olyan meccseket, amelyekről még a neten is nehéz közvetítést találni.

A 10 legszebb Bond-lány Featured
szombat, nov. 09 2013

007+3 gyönyörű színésznő, akik az elmúlt 40 év során James Bond oldalán tündököltek: segédkeztek a világ megmentésében, küzdöttek a gonosz ellen és magukra vonzották a férfi tekinteteket.

vasárnap, okt. 06 2013

Egy amerikai gyorsétterem-lánc, a Carl’s JR nagyjából újra feltalálta a meleg vizet. Előkaparták a legegyszerűbb marketing módszert, s mit ad isten: működik.

hétfő, szep. 30 2013

Igéző vagy boszorkányos? Szexi vagy közönséges? A természetes vörösöknél nem illik ilyesmit vitatni, de sok nő festeti vörösre a haját: ezzel a színnel mindig könnyebb lesz kitűnni.

hétfő, aug. 19 2013

Ha már sikerült annyit elérned, hogy rád szánjon pár órát, akkor szánj rá te is pár percet arra, hogy végiggondolod: mi az, amit jobb elkerülni.

szombat, aug. 10 2013

Nyár: hőség, tengerpart, fesztiválok, sörözések... és persze a Firstman.hu sem maradhat el két szabadtéri program között. Összeszedtük július legnépszerűbb cikkeit nektek, hogy egy kattintással elérjétek azt, amelyiket netán kihagytátok.

vasárnap, júl. 28 2013

Gyerekként Te is űrhajós, kukás, kamionos vagy tűzoltó akartál lenni? Futball sztár vagy autóversenyző? Felnőtt fejjel már alig álmodozunk ilyesmin, de most tegyünk kivételt. Mi lenne a legtutibb munka, ha semmi nem számítana és holnaptól válthatnánk.

vasárnap, júl. 21 2013

Összeszedtük azokat a markáns jeleket, amelyek közül, ha egyet is érzékelsz, már van esély rá, hogy a futballunk feltámad!

kedd, júl. 09 2013

Az Anyák napja már egy ideje elmúlt, de ezek a nők nem csak anyukák, de hihetetlenül szexisek is. Nem fog rajtuk semmi (legfeljebb a nap), sem az idő, sem a szülés.

1 / 8 oldal