hirdetés
Mai névnap: Sándor, Ede

interjú

hétfő, ápr. 29 2013

Kitanul egy férfiember egy relatív megbecsült és jó lehetőségeket kínáló szakmát, de mégis vált! Hogy miért? Mert van egy sokkal jobb munka, mint paragrafusokat bújni: drága és gyors autókat vezetni szép nők társaságában.

hétfő, már. 11 2013

Van egy oldal a Facebookon, ahol több ezren számolták a napokat az NB1 tavaszi indulásáig. Konkrétabban ők az MB1-re vártak, a Mennyei Bajnokságra. Szarkasztikus humor - ez kell ahhoz, hogy bárki élvezhesse a hazai futballt. Ebből a szempontból szerencsére már simán felvesszük a versenyt a legnagyobb nyugati ligákkal. Interjú az oldal készítőivel, akik inkább megőrzik anonimitásukat.

csütörtök, feb. 14 2013

Az új Lotus E21 bemutatója kapcsán készített interjút a finnel a csapata. Iceman ezúttal sem hazudtolta meg magát, nem ígért semmi konkrétat a rajongóknak, de azt megtudhatjuk tőle, hogy ez a tél is olyan tél volt, mint a többi.

szerda, feb. 13 2013

John McClane huszonöt éve menti meg a világot, ezúttal azonban furcsa feladatot kap: saját fiát kell megóvnia, ráadásul távol a megszokott környezettől, Moszkvában. Bruce Willis elárulja, mire a legbüszkébb a hatodik Die Hard mozi kapcsán.

kedd, feb. 12 2013

A Volkswagen AG elnökével, Prof. Dr. Martin Winterkorn-nal készített interjút a német Spiegel Online. Szó esett a cégvezető még német szinten is magas fizetéséről, de kitértek az új Golf eladásaira és a VW-csoport értékesítési stratégiájára is. A végén kiderül, hogy telik egy hete a világ egyik legjelentősebb vállalatvezetőjének.

hirdetés
hirdetés