hirdetés
Mai névnap: Sándor, Ede

életmód

csütörtök, jan. 02 2014

Az akciófilmek rettenthetetlen szakállas sztárja úgy döntött, hogy átengedi a kaliforniai házát egy szerencsésnek. Őrült jótékonyságról persze szó sincs, az új tulajnak 1.2 millió dollárt kell előbb kicsengetnie. Mernél alkudozni vele?

szombat, nov. 09 2013

Bemutatkoznak a legújabb G-SHOCK, BABY-G, EDIFICE, és SHEEN modellek, amelyek között a divatos, sportos és elegáns időmérők mellett csúcstechnológiájú, valamint extrém felhasználásra szánt, strapabíró újdonságok egyaránt megtalálhatók.

hétfő, szep. 30 2013

Larry Bird, egykori NBA csillag, jelenlegi tévés szakértő úgy döntött, hogy már nincs szüksége a 4.8 millió dollárért meghirdetett floridai villájára. A három milliárdos lottóötös nyeremény felét sem kell elkölteni, és hozzájut a nyertes a valódi főnyereményhez.

vasárnap, szep. 08 2013

A mérsékelt alkohol - különösen bor - fogyasztás csökkentheti a depresszió kialakulásának kockázatát - állapították meg spanyol szakemberek.

hétfő, aug. 19 2013

Sokan allergiásak a zsúfolt terekre és a tömegre. Ugyanígy sokan repülnek üzleti okokból heti rendszerességgel, akár kontinensek között is.

szombat, aug. 10 2013

Nem lennél egyedül, ha egyik nap felhurcolkodnál a lombkorona szintre, ráadásul nem csak a madarak várnának Rád! Ők ugyanis már ott élnek:

szombat, júl. 20 2013

Egy minimalista dizájner művész összegyűjtötte a legismertebb férfi lábbeliket. 12 férfi, 12 emlék, 12 pár cipő.

kedd, júl. 09 2013

A felmérés Nagy-Britanniában készült a Nickelodeon tévécsatorna felkérésére, a Wendell és Vinnie című új sorozatuk bevezetésének alkalmával.

csütörtök, júl. 04 2013

Egyedi futócipő? Ilyen még nem volt, az biztos! Az Adidas Springblade egy egészen extrém megoldást kínál azoknak, akik edzés közben is szeretik az egyediséget.

péntek, jún. 28 2013

New Yorkban sokan járnak metróval és taxival, mert olcsóbb és gyorsabb az autónál. Még többen laknak albérletben: olcsóbb és egyszerűbb. Egy 18 millió dolláros apartman azonban még ott is extra!

1 / 8 oldal
hirdetés
hirdetés