hirdetés
Mai névnap: Bernadett

Így öltöztek 2012 legjobban öltözött férfijei

Csupa színész, akiket stylist öltöztet, meg egy focista, aki el is vette a stylist-ját. Tekintsd úgy ezt a listát, hogy kit öltöztetett legjobban az öltöztetője. Neked már csak azt kell eldöntened, hogy kinek a stílusát érdemes követned.

hirdetés

Daniel Craig – A 007-es számú divatkatalógus. Bond premier év volt, így rengeteg szerepelt a vörös szőnyegen és elegáns partykon. Tom Ford öltönyben, Omega órával persze könnyű jól kinézni, de Craig elegáns volt egy lazább partyn is, ahova engedték pulóverben menni (vagy oda épp így öltöztette a stylist). Míg Pierce Brosnannek korábban szinte csak öltönyei és szmokingjai voltak, Craig-re bátran adnak a vásznon is kabátot, vagy egy egyszerű pólót.

David Beckham – Az angol focista évek óta diktálja a divatot, míg mások csak követik. Azóta jól öltözött és jól fésült, mióta összeházasodott Victoria-val. Lám, igaz a mondás, hogy a nő irányít. Becks olyan nagy értékkel bír a divatvilágban, hogy az H&M a nevével ad ki kollekciót, amibe állítólag ő is beleszólhatott. Nemrég Párizsba igazolt, talán már a következő karrierjére készül a ruhaiparban.

Ryan Gosling – A színész a retro stílus legjobb irányzatát képviseli, bátran választ olyan ruhákat, amelyek a 60-as és 80-as évek világát idézik, de ezt csak a szakértők tudják, egy átlagember csak egy átlagtól eltérő, mégis jól kinéző öltönyt lát. A szürke csúnyább árnyalatait is hordja, de mindig odafigyel, hogy más színnel keverje. Neki sem okoz gondot, ha csak egy V-nyakú pólót vesz a zakója alá, de látták már bordó kötött garbóban is.

Robert Pattinson – Mindkét arcát megmutatta 2012-ben: szakítás után ijesztő vámpírként mutatkozott: kinyúlt cuccokban, borostásan – és még így is nőtt a rajongói száma. Az év végére aztán előkerült a szekrényből az elegáns vámpír outfit is, szűkszabású zakók, szűkszabású inggel és nem meglepő módon vékony nyakkendővel. Hiszen ez volt a 2012-es trend.

Zac Efron – James Bond szerepe felöltöztette Craig-et, de Efron még nem kapott egy hasonlóan jelentős felkérést sem. Mégis, ami Craig a 30-as, 40-es korosztálynak az öltözködés terén, lassan az lesz a fiatal színész a 20-asoknak. Őt is fotózták már rengeteg stílusban, koszos trikóban, tengerparton, öltönyben, farmerben – mindegyik szerelésben hitelesnek tűnt. Mondjuk, az öltönynadrág és elegáns cipő zokni nélkül… erősen határeset.

Címkék: