hirdetés
Mai névnap: Bernadett

Bemutatkoznak a legújabb G-SHOCK, BABY-G, EDIFICE, és SHEEN modellek, amelyek között a divatos, sportos és elegáns időmérők mellett csúcstechnológiájú, valamint extrém felhasználásra szánt, strapabíró újdonságok egyaránt megtalálhatók.

 

A CASIO még a szürke hétköznapokat is feldobja, hiszen a funkciókban gazdag karórák változatos színekben érhetők el.

Az új G-SHOCK kínálatban egyaránt megtalálható a kihívásra éhező Ranger és az okostelefonok használatát új szintre emelő Bluetooth-os modell is. A technikai sportok szerelmesei pedig az EDIFICE kronográfjai között szemezgethetnek, így valamennyi férfi garantáltan megtalálja a személyiségének tökéletesen megfelelő karórát! Amíg a teremtés koronáinak gondolatait a legújabb óracsodák iránti vágyakozás tölti ki, addig a gyengébb nem képviselőit a ragyogó Swarowski kristályokkal díszített, kifinomult eleganciájú SHEEN modellek csábítják vásárlásra. Természetesen nem maradnak stílusos időmérő nélkül a fiatalabbak sem, hiszen számos vadonatúj, időtálló BABY-G modell áll készen arra, hogy egyedivé tegye ifjú viselőjét.

EDIFICE EQW-A1200RP-1AER
A RED BULL RACING hivatalos partnereként díszdobozos limitált kiadásban forgalmazott, fényenergiával is működő karórában ötvöződik az EDIFICE két legfontosabb ismérve: a sportosság és az elegancia. A zafír kristályüveggel fedett számlap, a tömör rozsdaálló acél tok, valamint az 5 motoros szerkezet teszik igazán különlegessé. Az óra funkciógazdaságának (iránytű, rádiójel-vezérelt, automatikus mutató korrekció, világidő) köszönhetően válik tökéletessé.

EDIFICE EMA-100B-1A9VUEF
Az EDIFICE Marine Line kollekcióját nem csak hajóskapitányoknak tervezték! A megszokott 10 helyett 20 bar nyomásig vízálló. Extrém hőmérsékletek között (-10-től +60 C fokig) is működőképes, tokozása antimagnetikus. A megszokott funkciókon túl ár-apály kijelzés és holdfázis adatok színesítik az üzemmódokat. A számlap megvilágításáról a nem csak nevében SUPER LED világítás gondoskodik. 7 különböző színkombinációban is elérhető!

EDIFICE EFR-528RB-1AUER
Az EDIFICE a RED BULL RACING hivatalos partnere: elég egy pillantást vetni erre az órára és ugyanazt a szédítő sebességet és gyorsulást érezzük, amit a versenyautókban a pilóták. A 10 bar nyomásig vízálló karóra díszdobozos limitált kiadásban kapható, olyan extrákkal, mint a menetes hátlap és korona, kristályüveggel fedett számlap, rozsdaálló acél tok és tömör csat, valamint a számlapon található RBR logó.

BABY-G BGA-170-7B2ER
Ezt a megszokott módon fokozottan ütés- és rezgésálló BABY-G karórát pajkos, színes számok és stílusos mutatók teszik fiatalossá és játékossá, funkciógazdagsága (öröknaptár, 5 ébresztés, stopper, yacht timer, világidő, LED háttérvilágítás) pedig praktikus kiegészítővé.

G-SHOCK GB-6900B-1ER
A második generációs Bluetooth-os G-SHOCK az iPhone 4S és iPhone 5 mellett már a Samsung Galaxy S4-gyel is kompatibilis. Az óra hangjelzéssel és rezgéssel jelzi ki számlapján a beérkező hívást, email-t vagy SMS-t. Az első generációnál gyorsabb a csatlakozási idő, a telefon segítségével számos beállítás végezhető a karórán, amely alkalmas a telefon médialejátszójának kezelésére is (Start/Stop, hangerő). 2 méretben, 4 színváltozatban kapható.

hirdetés