hirdetés
Mai névnap: Bernadett

A lottónyertes figyelmébe: eladó az NBA sztár floridai villája

  • 2013 szep. 30 , hétfő
  • Írta: 

Larry Bird, egykori NBA csillag, jelenlegi tévés szakértő úgy döntött, hogy már nincs szüksége a 4.8 millió dollárért meghirdetett floridai villájára. A három milliárdos lottóötös nyeremény felét sem kell elkölteni, és hozzájut a nyertes a valódi főnyereményhez.

 

A szerencsés lottónyertes egyes bulvároldalak álhírei szerint napok óta részeg, de mi hiszünk benne, hogy valahol csendben már a jövőjét tervezi inkább. Akár azon is gondolkodhat, hogy megvalósítja azt, amire a Miami Vice, vagy a CSI nézése közben vágyott: vesz egy saját ingatlant, valamelyik csatorna partján, úszómedencével, míves vaskapuval, felhajtóval. Most itt a remek lehetőség számára, vagy bárki másnak, aki rendelkezik kb. 4.8 millió dollárral.

1992-es visszavonulásakor húzatta fel ezt a szerény, 600 négyzetméteres hajlékot Bird, 4 hálószobával. Az érdemleges extrák között szerepel a parti medence (bár ez arrafelé kötelező kellék), egy 500 literes, sós vizes akvárium, egy 10 székes házimozi terem vagy a privát kosárpálya. A képek alapján a most 56 éves kosár guru nem lakta le túlságosan a házat, ráadásul az eladás oka is szakmai: Bird lett az Indiana csapatának szakmai igazgatója, így nem jutna ideje flamingókat lesni a Naples-ben található teraszáról.

 

hirdetés

Címkék:
hirdetés
hirdetés