hirdetés
Mai névnap: Mátyás

Egyedi futócipő? Ilyen még nem volt, az biztos! Az Adidas Springblade egy egészen extrém megoldást kínál azoknak, akik edzés közben is szeretik az egyediséget.

 

A 6 éve készülő új termék lehetőséget ad nem csak a kényelmes futásra, hanem az eddigieknél lényegesen nagyobb lépésekre, akár ugrásokra is, mivel a speciális talpkiképzésének köszönhetően várhatóan minden korábbi futócipőnél rugalmasabb lesz. Bár a forgalmazás csak augusztusban kezdődik, de ez lehet az idei év legnagyobb slágere a speciális edzőcipők között.

hirdetés

Egy ultrahajlékony polimer keveréknek köszönhető ez a kiemelkedő flexibilitás és rugalmasság. A 16 elemből álló talp részben nem csak a testek, de a rések is speciálisan lettek elhelyezve és méretezve. A külső behatásra ezek az elemek összenyomódnak, majd a láb erejének hatására lényegében elpattintják azt a felületről, mintha rengeteg apró rugón lépdelnék. Ez a rugózó hatás persze nem világújdonság a piacon, de az Adidas szerint a működési módja miatt mégis a vetélytársak elé kerülnek a nyár végén. A Springblade ára várhatóan 200 dollár alatt marad majd.

 

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés