hirdetés
Mai névnap: Emma

Mi a teendőd, ha megtaláltad álmaid házát? Semmi különös, csak tegyél le 13 millió dollárt és a tied. Legalábbis jelen esetben ennyi szükséges hozzá.

 

13 millió dollár nem kevés, ennyiért már valami különlegeset vár az ember. Nos, egyrészt a bőröndnyi pénzért kap egy kiváló beverly hillsi környéket, egy modern, elhúzható falakkal és üvegekkel létrehozott házat, a kerti medencével pedig egy kellemes kaliforniai életérzést. A prémium hangulatot a prémium alapanyagok garantálják: vörösfenyő, márvány, kanyon sziklák és tölgyfa. Rengeteg természetes fény jut be a belső térbe, ahol egy hatalmas nappali és egy amerikai konyha (naná) várja a házigazdát és a vendégeit. Vacsora után még gyorsan el lehet dicsekedni az intarziás mennyezettel a sznob meghívottaknak, mielőtt átkísérjük őket a társalgóba. Ne legyünk restek megmutatni nekik a fürdőszobát, hiszen az a márványmennyiség drágább volt a kerti medencénél, amelyben biztos, ami biztos alapon gyógyvíz van.
Amikor épp nincs vendég, visszavonulhatsz az emeleti dolgozószobába, amelyet kisebb államok miniszterelnökei is megirigyelnének. A 3 hálószobán kívül van még az épületben egy konditerem, egy műgyűjtemény kiállító tér, hiszen az kell!

hirdetés


 

Címkék:
hirdetés
hirdetés