hirdetés
Mai névnap: Alfréd

Hatékony napvédelem és hűsítő érzés

  • 2013 ápr. 14 , vasárnap
  • Írta: 

A NIVEA Sun új, innovatív terméke egy olyan napozó spray, amely nemcsak megbízható UVA/UVB védelmet nyújt, hanem mentolt tartalmazó formulája révén kellemesen hűsíti is a bőrt. Az átlátszó permet gyorsan felszívódik, és nem maradnak zsíros, vagy fehér nyomok a bőrön.

 

A napozó termékek használata során a legtöbben arra panaszkodnak, hogy a vaskos krémet nehéz elkenni, lassan szívódik fel, és ragacsos érzetet kelt a bőrön. Talán neked is megfordult a fejedben, hogy inkább nem is fogod használni őket? A napsugárzás káros hatásit nem szabad figyelmen kívül hagyni! Az új NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permetet egyszerű használni, és nem hagy maga után zsíros, ragacsos érzetet. Könnyű formulája mentolt és etanolt tartalmaz, ezáltal nemcsak védi, hanem fel is frissíti a bőrt. Az etanol biztosítja az azonnali hűtő hatást és hozzájárul a könnyű textúra kialakításához, míg a mentol meghosszabbítja ezt az érzést – akárcsak a leheletfrissítők esetében.

hirdetés

Az aeroszolt egy speciális, 360º-os szeleppel látták el, ami azt jelenti, hogy minden irányban használható, akár fejjel lefelé tartva is. Ez lehetővé teszi a folyamatos felvitelt egészen addig, amíg az apró fényvisszaverő cseppecskék egy összefüggő réteget képeznek az egész testen, ragadós érzet, és fehér foltok nélkül. Ez az első napvédő a NIVEA-tól, mely hűtő és frissítő hatású, megvédi a bőrt a káros sugaraktól, és selymes érzetet hagy a bőrön.

Ajánljuk mindazon nők és férfiak számára, akik a hatékony napvédelem mellett egy kellemes, frissítő érzést is keresnek.
Gyors. Egyszerű. Frissítő.

Ajánlott fogyasztói ár:
NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 20; 200 ml 4299 Ft
NIVEA Sun Protect & Refresh Átlátszó Hűsítő Napozó Permet FF 30; 200 ml 4699 Ft