hirdetés
Mai névnap: Alfréd

Manhattan Beach, félúton Santa Monica és Long Beach között - ha nem is tudod pontosan, hogy hol van, a másik kettőről már biztos hallottál. Ezt a partszakaszt egyébként egy domboldal ékesíti, ezen található ez a modern, parti lak.

 

A házat jegyző tervezőiroda is úgy mutatja be az épületet, hogy az ügyfelük kérésére újraértelmezték a modern tengerparti otthon fogalmát. A ház előtt levő sétálóutcán 15 méterre van a Csendes-óceán. Mivel a szűk telek nem tette lehetővé, hogy klasszikus kertet hagyjanak, ezért az emeleten valósították meg, még egy tűzrakóhelyet is építettek a falba, hogy megadja a szabadtéri hangulatot. A szinteltolásos tetőnek köszönhetően az egész felső szintet átjárja a fény.A természetesség fontos szempont volt, ezért ahol csak lehet, fa és kő/kavics burkolatot építettek be.

hirdetés

Mivel a ház két utca között található, a hátsó frontról nyílik a garázs, de a beállón még pont marad egy hely egy Porsche-nek. A bár melletti terasz a nyugati oldalon található, így egy pohár koktéllal vagy pezsgővel ideális helyszín a naplemente nézéshez. Az árat jótékony homály fedi.

 

 

 

Címkék: