hirdetés
Mai névnap: Alfréd

Ki akar ezentúl mézes-levendula illatú kezeket, ha végre lehet sonkás vagy tüzes illatú szappant kapni! Amerika az igazi férfi ikonok hazája, így felmerül bennünk a gondolat, hogy joggal hihetünk nekik és hajópadló illatú kezekkel még vonzóbbak leszünk.

Hagyd meg a háztartás nő tagjainak az aloe veras szappanokat, érezd magad inkább igazi férfinek! Akit eddig zavart, hogy női illatú a keze, ahelyett, hogy valamilyen rendes, férfias, sőt mit több, macsós illatot árasztana, az mától ne aggódjon többé emiatt, hanem rendeljen szappant Amerikából. A Man Hands cég, a nevéből adódóan is, gondolt a férfiakra, így 23 speciális illatot hozott létre számukra. A képeinken láthatsz sonkás, borotválkozós, hajópadló és tűz illatú szappanokat.

hirdetés

Ezek az igazi szakmák: hentes, borbély, ács, tűzoltó és baseball sztár. Ezt kihagytuk, de van baseball kesztyű illatú szappan is! Most a kezed illatát tekintve kipróbálhatod ezeket a szakmákat, akár sorban mindet. Ha valamelyik nem tetszik, elég csak kezet mosnod. Egy új szakma szappan ára 15 dollár.

 

 

Címkék: