hirdetés
Mai névnap: Emma

Külföldi divatoldalakat tanulmányozva úgy érezzük, tudunk neked segíteni abban, hogyan vásárolj és öltözz idén. Stílusos divattippek, hasznos ötletek.

hirdetés

Kétgombos zakó – Vegyél fel egy ilyet, szinte mindegy, hogy mivel, mihez, hová, 99%-ban tökéletes lesz. A színekre figyelj, ne legyen túl sötét vagy nagyon fakó árnyalatú. Idén divat a mintás zakó, keress egy szimpatikus darabot magadnak. Öltözz kékbe, idén menő, összességében pedig elegáns!

Csíkos ing – Ne a vadiúj mintás zakódhoz válaszd, hanem a régebbi, egyszínű darabokhoz. Idén nem a két színre épülő, csíkos ingek lesznek trendik, hanem az adott alapra felvitt, 2-3 különböző színű vékony csíkok. Ha nem akarsz színkavalkádot magadon, akkor vegyél olyan inget, ami az adott színt csak vékony, gyenge árnyalatú csíkokkal töri meg, messziről nem látszik, hogy csíkos az ing.

Barna cipő – Olyasmi, mint egy sötétszürke öltöny, tulajdonképpen jó mindenre. Ha kell, elegáns, ha kell lazább, lehet párosítani sok színnel. Emiatt a párosítás miatt, érdemes a sötétebb színekből választanod.

Nyakkendő – Talán eddig Te is inkább az egyszínű darabokat választottad, de ahogy az ingek, úgy a nyakkendő esetében is már a csíkos a módi. Ha olyan helyen vásárolsz, ahol az ingeket megveheted nyakkendővel párosítva, nyert ügyed van, a komoly cégek stylistjai pontosan tudják, mit raknak a polcra.  Minden továbbit a nyakkendőkről elolvashatsz az erről szóló cikkünkből.

Kiegészítő – Egyre több divatcég gyárt már a férfiak számára is kiegészítőket. Ne a női bizsukra gondolj (bár van, aki ékszereket is készít), hanem egy dizájnosabb övre vagy egy színesfémmel díszített pénztárcára. A férfi legjobb ékszere pedig az óra, válasz fényesebb darabot, főleg egy szolidan elegáns szetthez.

Szőr – Idén divatba jött az arcszőrzet, már nem a kisfiús arc a trend. Amennyire munkaköröd engedi, választhatsz egy minimális borosta, vagy valamilyen formázott szakáll közül. A mai szakállvágókkal nem kell fodrásznak lenned ahhoz, hogy magadnak nyírj különböző alakzatokat az arcodra.

 

 

 

 

 

Címkék: