hirdetés
Mai névnap: Csilla, Noémi

Oroszországból szeretettel 11. - videó

  • 2013 jún. 06 , csütörtök
  • Írta: 

Ismét dupla videóval jelentkezünk, nem mintha egy adagban nem lenne elég baleset, ugyanis orosz medvéink a céllövöldében szerzett jogsijukkal sosem fognak úrvezető módjára viselkedni.

 

Az első anyagban 0.20-nál rögtön egy orosz jelenséget figyelhettek meg: már borítja az autót, de azért nyomja a dudát, hátha az segít. 2.40-nél aztán a Ladában tomboló lovaknak egy valódi támad neki, 4.40-nél azonban egy Volga: van olyan ellenfél, amikor a Lada is papírautó.
5.00: Megismerheted az orosz vasúti átjárót, amelyet igyekeztek olyanra építeni, hogy az összes helyi láma tiszteletben tartsa: kivéve a motorost, aki ugratónak nézte a pallót, nem jött be. Nála is rosszabbul járhatott az a Ladás, aki fékezés nélkül gyűrődik be utána a kisteherautó platója alá. 6.45: Végre jó a zene, de a látvány a szokásos: belső sávból jobbra kanyarodó kretén, szélső sávban tempóból érkező terepjáró, az eredmény borítékolható. 6.55: Ez tényleg csúnya, 7.15: Kizárt, hogy az a sofőr lát, aki ilyet csinál!

hirdetés

 

A második videóban egy frontálissal indul, ráfutásossal folytatódik, amit kisodródás követ. Van itt minden! 1.15: a kaszkadőr talán kicsit részegen robogózik, de a szerencséje nem hagyja el. 4.30-nál egy újabb durva frontális baleset, ahogy 5.20-nál is: aki még nem látott kinyíló légzsákot, az most megteheti. 6.55: a Kamaz sofőrje a Suzukival szántja fel az utat – a nyomokból ítélve nehezen mondhatja majd, hogy nem tűnt fel neki.

7.05: a kamerák legegyértelműbb magyarázata! Kijön a Ladás a stop táblánál, csattan, körülnéz, elhajt. A vége pedig egy kellemetlen katapult: ilyen érzés belülről felborulni.

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés