hirdetés
Mai névnap: Csilla, Noémi

A kisebb jubileum alkalmából dupla számmal kedveskedünk az orosz kamikázék rajongóinak. Itt a tavasz, előkerülnek a motorok – ez nem sok jót ígér. De ami a második videó végén történik, az tényleg durvább minden eddiginél.

 

Aki félálomban kezdi a 10. összefoglalót nézni, az hamar fel fog ébredni, 0.04-nél egyből egy váratlan, sőt nem várt meglepetés érkezik szemből. Láttatok már bukfencező UAZ-t? De ha láttatok is, mindezt a Szellemirtók zenéjére? 0.25-nél láthatjátok. 1.34-nél egy Ladával áramtalanították a falut.
1.37-nél kissé szűkre szabta a villamos a 3 sávos utat, jól hallható, ahogy előbb az első, majd a hátsó futómű is kiszakad, aztán széthullik a fél autó. 2.25-nél megnézhetitek egy baleset közvetlen utóéletét, eddig ezeket mindig kivágták. 4.20-nál egy helyi Schumachernek nem adta ki a körforgalom, 4.50-nél pedig sikerül összemérni két Samara szakítószilárdságát: egyik sem vizsgázott jelesre. 5.25-nél azt hinné az ember, hogy egy amerikai mozdony érkezik, de csak egy helyi teherautós, bár a Matiz sofőrje lehet mozdonynak érezte. 6.25-nél pedig bebizonyosodik a mondás: ha tehetné, még a boltban is autóval közlekedne.

hirdetés

 

A második videóban 0.20-nál egy szerencsés megmenekülés a buszmegállóban, majd rögtön utána érkezik egy motoros, itt egyből sejthető, hogy ez nem lesz szép látvány. Nem is az, bár a sisak és a védőruha láthatóan hasznos, a helyi Terminátor simán felpattant.
1.00-nál váratlan Transit szemből, meg az a káromkodás, amit már simán megtanulhattál 10 videóból. 2.18-nál egy ügyes manőverrel valaki gyorsan felavatja a vadonatúj Audi Q3-ast.
2.45: megint egy újítás! Fejlődik az orosz technika, már dupla kamerával láthatjuk, milyen egy ráfutásos baleset.
4.23-nál egy újabb ronda motoros baleset, kikockázva (képen) még azt is láthatjátok, amint a motoros ráfejel a motorháztetőre. 5.10-nél borulásba fullad a nevetés, míg 5.55-nél szintén borulás, mivel volt olyan barom, akinek nem volt elég széles a három sáv.
6.35-nél elszabadul a daru, 7.05-nél pedig Armageddon: a Transporteres nem tudom hol landolt, de láthatóan nem volt bekötve.

 

 

Címkék: