hirdetés
Mai névnap: Csilla, Noémi

Itt van a videó, itt van újra... Aki már kezdett aggódni, hogy orosz barátaink mindenféle vezetéstechnikai kurzusokra jártak a télen és már nem törik egymást rendszeresen, az most megnyugodhat.

hirdetés

Kezdésnek rögtön egy bemutató, hogy nincs az a kellemes és nyugodt szám a rádióban, amit egy autós kolléga ne tudna elrontani. Ezt már bárki tapasztalhatta, aki valaha is vezetett, de szerencsére nem mindenkinek törik az autója ilyen esetekben.
1.25-nél alaposan megszegi a sofőr a lámpás kereszteődés szabályait, cserébe körül se néz. Az anyagi kár első ránézésre is jelentős. 1.55-nél egészpályás útlezárás orosz módra: csak nem egy be nem jelentett sztrájk? 2.30-nál Szergej nagypapa Angliában érzi magát, míg rögtön utána bebizonyosodik, hogy nem érdemes jobbról előzni. 3.08: mi a szerencsés megmenekülés, ha nem ez? 4.25: orosz vas az orosz vas ellen, de egyik sem győz - a Kamaz háborúnak csak vesztesei lettek. 5.05: egy újabb belviszály, Toyota a Toyota ellen, győztes itt sincs.
Végül pedig: a Backstreet Boys még mindig menő! Hallgasd csak a rádiót a fémlemezek gyűrődéséig és az üveg csörömpöléséig!

 

Címkék:
hirdetés
hirdetés